Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Prostival lehet valamennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostival lehet valamennyire beszélgetni ha már törzsvendége vagyok?

Figyelt kérdés
Itt nem arra gondolok, hogy egy menet után, hanem arra h mondjuk viberen beszélgetek vele napközben.
2023. dec. 31. 08:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Oda már nagy szimpátia kell.
2023. dec. 31. 08:51
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Nekem van egy ilyen lány, de törzsvendég vagyok.
2023. dec. 31. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:

De ugye utána nem szándékozol valamiféle "kapcsolatot" létrehozni vele?

Mert az felejtős lesz szerintem. Ilyesmibe ne reménykedj, ha meg nem ez a szándékod, akkor azért azt had kérdezzem már meg, hogy miért?

Miért akarsz vele beszélgetni?

2023. dec. 31. 09:02
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Haverok lettünk.
2023. dec. 31. 09:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem fog beszélgetni veled semmilyen közösségi oldalon.

Ez nagyon beteg gondolat és az ilyen kis depressziós gyereket nem szeretik.

Oda méssz megteszi amit kell és viszlát.

2023. dec. 31. 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Az attól függ:)

Azért mert törzsvendég vagy nen hiszem. Ha kedvel akkor viszont van rá esély. De a törzsvendég az csak biztos pénzt jelent neki, attól még nem biztos hogy kedvel is... A prostik általában nem kedvelik a vendégeiket, ritka amelyiket igen, ahhoz nagyon jó fej kell legyél:)

2023. dec. 31. 09:42
 7/11 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom hogy csak amiatt lehet neki érdeke egy ilyet fenntartani mert megbízható állandó fizetős partner vagy. Már már ilyen sugar szerű kapcsolat, viszont cserébe nem kell elköteleződnie. Egyértelmű hogy ezzel a nő jár jól. Te meg ne gondolj ebbe többet, mert akkor meg te bszol rá.
2023. dec. 31. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

Nekem volt ilyen, baráti viszony lett, mikor megkértem a barátnőm kezét neki is elmondtam. Szeretett velem beszélgetni és hiányoztam neki, még jegyben járva is volt hogy átmentem hozzá, készült előttem pucéran ,akkor elment velem a ló és kértem tőle egy nászajándékot. Legjobb francia leckét mutatta meg, dugni már nem volt pofám vele úgy hogy vőlegény vagyok… na meg jött hozzá a vendége..

Hiányzik

2023. dec. 31. 11:23
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Nekem Bécsben volt, félhivatalosan a vendége a törzsvendége lettem, szóval nem ügynökségen keresztül, és pár naponta e-maileztünk, havonta , volt hogy havonta kétszer két órát volt velem, volt más foglalkozása is, és az együttlétnél sem csak az volt, elmondta azt is, mert lehongolt volt amikor jött, hogy picit összezuhant, mert a vidéken élő apjára ő talált rá, miután nem jelentkezett holtan a szülői házban. Szimpátia fontos, és azonos hullámhossz, de nem szabad túldimenzionálni.
2023. dec. 31. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha o is akar beszelgetni akkor lehet de en nem eroltetnem. Azert mert torzsvendeg vagy meg nem jelenti azt hogy kedvel.

A fodraszoddal is szoktal chatelni? En egy fodraszhoz jartam kb 5 even keresztul minden honapban de megsem chateltem vele.

2023. dec. 31. 18:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!