Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az,hogyha egyedul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogyha egyedul vagyok es nokrol fantazialok, akkor felall a farkam? Viszont ha nokkel vagyok valosagosan mondjuk olelgetnek, vagy megpuszilnak akkor meg semmi? 26/F

Figyelt kérdés

2023. dec. 31. 08:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Erős a gyanűm túlzásba vitted a maszturbálást. Lehet,gátlásos is vagy.
2023. dec. 31. 08:14
 2/3 anonim válasza:
Legyél pozitív, nem álló fasszal kell ismerkedned. Van, akinek ez okoz problémát. Ha meg fel tud állni, akkor fiziológiailag rendben van, jó időben is fel tud állni.
2023. dec. 31. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokat nyúlsz magadhoz. Ami neked lehet nem sok, de fogadni mernék rá, hogy csak te hiszed azt, hogy kevés, amit te leművelsz naponta.
2023. dec. 31. 09:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!