Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan gén ami képtelenné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan gén ami képtelenné teszi az embert arra hogy le tudjon feküdni valakivel? Ez öröklődhet vajon?

Figyelt kérdés

Nyilván itt senki nem genetikus de nem találtam semmit ezzel kapcsolatban…

Volt már egy nő a családban aki 90+ évesen szűzen halt meg, egész életében a 2 húgára volt hagyatkozva

Értelmes, szép lány volt tehát nem az udvarló hiány volt a gond

Ő a nagymamám nővére volt és tőle tudom hogy soha egy napig nem volt férfi az életében

Én 25+ vagyok és ugyanúgy szűz mint ő és az is maradok mert képtelen vagyok rá

Szóval a kérdésem hogy a leírtak alapján ez genetika lehet és én is örököltem?

2023. dec. 30. 14:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Van egy haverom, annak a báttya nem csajozott kb sose, pedig már elég idős.. akkor most a haverom is elkezdhetné bemesélni magának, hogy neki nem lesz senkije, mert a báttyának se volt.. ez ostobaság.
2024. jan. 6. 04:47
 22/27 anonim ***** válasza:

Elnézést, nem ostobaság.. szimplán hit.

Mint írtam te döntöd el miben hiszel, mit akarsz magadba "programozni".

Nem írtál nekem privátba. Ez is azért van, mert az adott hitvilágod, hited alapján azt hiszed, hogy ez bitos nem lenne jó, semmi értelme stb.

Pedig lenne, én nem hiszem, hanem tudom ezt, mivel elég nagy tapadztalattal rendelkezem pszichológia terén.

2024. jan. 6. 04:53
 23/27 anonim ***** válasza:
"....egész életében a 2 húgára volt hagyatkozva..." részt hogyan kell értelmezni? Miben, hogyan hagyatkozott a hugaira?
2024. jan. 18. 17:31
 24/27 anonim ***** válasza:

"....egész életében a 2 húgára volt hagyatkozva..."

Szerintem arra gondolt a kérdező ezzel, hogy degenerált volt, maga a kiírás illetve a kérdező reakciói is alátámasztják ezt.

Akiről èn hallottam hogy hasonló volt a családban. Ott a nő , nagyon el volt kènyeztetve, nagyon lusta is lett, csak a külsejével foglalkozott. Ott is rajta maradt a testvèreken miután a szülők meghaltak. Gyereket soha nem akart.

Undorító flegma jelleme volt ami hamar kiderült, a fèrfiak kerültèk mint a tűzet.

Kedves kérdező, lehet hogy te is örökölted ezt a gènt?

2024. jan. 18. 18:07
 25/27 A kérdező kommentje:

Szerintem arra gondolt a kérdező ezzel, hogy degenerált volt, maga a kiírás illetve a kérdező reakciói is alátámasztják ezt.

Mondjuk a degenerált szó jelentésével tisztában lehetnél, mielőtt válaszolsz

2024. jan. 20. 09:14
 26/27 anonim válasza:
Van szerintem
2024. júl. 21. 13:40
 27/27 A kérdező kommentje:

26 szerintem is

És mi vagyunk a tökéletes példa

Ezért is nem lehet ezen dolgozni

2024. júl. 21. 15:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!