Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A női talpat lábat mért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női talpat lábat mért szeretik jobban a férfiak mint magát az illetőt?

Figyelt kérdés
2023. dec. 29. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem szeretem jobban, nekem az illető fontos és a lelki kötelék, hogy tudjam imádni a talpát...
2023. dec. 29. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Ez nem így van: a nő személye is fontos sokaknak.

Inkább az a fő kérdés, hogy miért a talp/láb a fontos egyeseknek.

Azért, mert nekünk ez jelenti a szépet, a fontos témát.

Az a nő, aki engedi a lábát is kényeztetni, annak a személyisége is jó lehet, így egy talp/lábimádó a személyiséget is fogja tudni értékelni.

2023. dec. 29. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Fogytam közel 35 kg-t.
2023. dec. 29. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a talp a legfontosabb, de amúgy sokat elárul egy nőről a lába.
2023. dec. 29. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Bizonyára van aki ilyen.. Én imádom a női kezeket, ha van partnerem, párom, sokat fogom a kezét, de ő, a személyisége is fontos nagyon.
2023. dec. 29. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez azért több mint kellene, mert te ilyen beteg vagy hogy csak a talp a fontos .

Egy pár ilyen beteg ember van mint te, a talp az szinte nem is számít egy nőnél, csak tiszta legyen és annyi.

2023. dec. 29. 16:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!