Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne az a dolog,ami miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az a dolog,ami miatt rávennéd magad erre?

Figyelt kérdés

Ha egyáltalán rávennéd...

Feltételezzük,hogy van számodra egy fontos dolog,amit valami külső ok miatt nem tudsz elérni,de van egy személy,aki mellett ha nem is teljesen,de legalább részben megtudod kapni ezt a számodra fontos dolgot,de ő cserébe elvárja,hogy hozzá költözz és legyél a szolgája,szexuálisan is.Te bevállalnád?

Csak,hogy példát is mondjak(természetesen sablonosat):

Például olyan mély szegénységben élsz,hogy bizonytalan,hogy holnap tudsz-e enni,stb.,ezért elfogadod az illető ajánlatát,így pedig nem kell attól tartanod,hogy bármikor éhen halhatsz,stb.,

Mi lenne az,aminél azt mondanátok,hogy bele mennétek egy ilyen kapcsolatba?

2023. dec. 27. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Az ilettő előbb utóbb olyat fog kérni, amihez nem lesz gyomrod.
2023. dec. 27. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Én inkább 3 műszakban tolom, hogy ilyet véletlenül se kelljen. Igaz, hogy én egy öreg f*szi vagyok, tehát nincs is ilyen alternatívám.
2023. dec. 27. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem gyozom mondani, hogy ennyire nem alja a prostitucio kulturalt formaban. Miert adna el az ember a testet, lelket, eletet? Csak nem gondolod, hogy ennek van vonzereje?
2023. dec. 27. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Ugy ertem, aki szexmunkas, az azzal akkor es annyit csinal, amennyit akar. Es utana kesz. Szabad ember de meg kozben sem ez az ember alattisag.
2023. dec. 27. 22:59
 5/7 anonim ***** válasza:
3%

Magyarul: ha szegény vagy akkor krva leszel?

Nem. Nem a szegény nők lesznek prostik hanem a nagyravágyók.

2023. dec. 27. 23:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Látom nem sikerült senkinek se megértenie a kérdést...

Jobb lett volna,ha nem hozok példát,mert most mindenki leragadt annál és a kérdés többi részét figyelmen kívül hagyta vagy nem nem tudják értelmezni,amit írtam...Feladom

2023. dec. 28. 08:02
 7/7 anonim ***** válasza:
76%
6. Akkor hozz másik példát.
2023. dec. 28. 08:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!