Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szeretnétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretnétek, ha lenne egy háziszolgátok, aki megcsinálja a házimunkákat és még keményen is bánhattok vele?

Figyelt kérdés

Én szívesen benne lennék

28/F szub

2023. dec. 26. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Ezért nincs neked senkid. Mégis ki akarna egy ilyen fogyatékossal kapcsolatban lenni.

Menj le a terembe és büntesd meg magad nehéz súlyokkal.

Vagy menj el futni rendszeresen.

Esküszöm neked, hogy ez segítene rajtad.

2023. dec. 26. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ezen a héten minimum 3.szor ra teszed fel ugyan ezt a kérdést. Nevetséges!
2023. dec. 26. 19:16
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Csak ha nem kicsi a farkad, 7/24-ben leszel csicska, és az összes pénzed is nekem adod! 👍

22L

2023. dec. 26. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Az a baj az ilyen kérdesekkel és felajánlásokkal, hogy rengeteg ilyen csicska pasi van. Én egyet akartam fixen, de már kettő van. Harmadikkal nem tudok mit kezdeni. Ellenben egy cuki szolgalány még jöhetne! 😉

37N

2023. dec. 26. 20:01
 5/7 anonim válasza:
83%

Én szeretném egyébként. Az előzőkkel ellentétben szerintem ezzel semmi baj nincs. Viszont nálam nagyon kemény fegyelem lesz, neked pedig kuss.

24/L

2023. dec. 26. 20:15
 6/7 anonim válasza:
80%
Csettintek, te ugrassz. A kemény munkádat pedig egy kis kínzással jutalmazom ;)
2023. dec. 29. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szolgalányként jelen :)
2024. jún. 24. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!