Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hová dobhatnám ki a használt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová dobhatnám ki a használt vibrátoraimat?

Figyelt kérdés

Már nem tartok rájuk igényt.

Rájöttem, hogy nem orvosolják vagy nyomják el a problémát, amit úgy hívnak, hogy magány. A depressziómat csak felerősíti. Az ágyhoz láncol, függőségbe taszít ahelyett, hogy élném az életemet.

Hogy őszinte legyek, élményben sem nyújtottak semmivel többet az ujjaimnál. Cserébe a leghalkabbnak is volt hangja. Nem éri meg a szobámban őrizgetni őket attól rettegve, hogy egy bigott családtagom megtalálja, és életre szóló dührohamot kap. Főleg, hogy pár hónapja már “tiszta” vagyok ezen a téren.

Kukába elvileg nem dobható elektromos hulladék, de akkor mégis hogyan szabadulhatnék meg tőlük?

Félnék, ha olyan speciális gyűjtőhelyre kéne koslatnom, ahol bárki megláthatná, mi van nálam.

A legkevesebb feltűnéssel, és lehetőleg emberi interakció nélkül szeretném ezt véghezvinni.

(Nem azért született meg a kérdés, hogy beteg alakok érdeklődjenek a megvételéről, ezt leszögezem. A kérdés teljesen komoly célból született meg.)

2023. dec. 25. 21:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudom, de ha magányos vagy, szívesen ismerkednék veled. Elsősorban komoly kapcsolat céljából.

(Amúgy meg nem fogsz ezzel főben járó bűnt elkövetni, ha kukába dobod.)

2023. dec. 25. 21:27
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Ennyire ne èrdekeljenek a részletek most. Rakd be egy szatyorba majd a táskába. Ha mész a városba meg kidobod egy rendes kukába ami nem átlátszó és kész. Én is mindig oda viszem a titkos szemeteimet.
2023. dec. 25. 21:28
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Ne dobd ki! Még jól jöhet!
2023. dec. 25. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dobnám ki, elraknám "későbbre". De semmi nem lesz ha kidobod. Belerakod egy szatyorba és mehet a kukába.
2023. dec. 25. 21:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Add le más elektronikai hulladékkal együtt, már ha van. Úgy nem lesz feltünő. Hulladékudvarokba lehet leadni, ahol nincsenek mindig sokan. Nem kell semmitől tartanod, de ha mégis zavar, akkor feltünés nélkül lerakod a hulladékudvarba. Esetleg valami más eszközbe belerakva, pl rossz mikró.
2023. dec. 25. 21:37
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Amondó vagyok, én is, hogy berakod egy kevésbé átlátszó szemetes zsákba, vagy szatyorba és mehet a kukába, hidd el nem te leszel az első, aki elektronikus hulladékot dob kommunális szemetesbe, dobtak már előtted is és fognak utánad is.
2023. dec. 25. 21:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A mi kerületünkben a hulladékudvarban vannak kirakva kukák elektromos hulladéknak, amibe csak bedobod és kész. Senki nem kérdezi, ki vagy, mit dobálsz ki. A telefonomat dobtam oda nemrég. Viszel más típusú elektromos hulladékot is akinek, majd ha senki nem lát, kidobod a többit is. Senki nem volt a közelben.

De szerintem hatalmas pazarlás kidobni. Lehet, hogy perverz állatok szagolgatnák, de el se tudod képzelni, milyen örömöt okoznál vele. Lehet csak úgy otthagyni valakinek érintkezés nelkül

2023. dec. 25. 22:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyomott áron adtam már el szexjátékokat, vibrátorokat is. Van, aki megveszi.
2023. dec. 25. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyes bevásárlóközpontokban is vannak gyűjtő helyek, ahová be lehet dobni.
2023. dec. 25. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon király, hogy nem akarod bedobni bármilyen szemetesbe, az én ötletem az lenne, hogy próbálj olyan helyet nézni, ahol tároló van e hulladéknak, ott csak bele dobod és letudva.
2023. dec. 25. 22:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!