Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, izgultatok már föl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, izgultatok már föl annyira, hogy maszti nélkül élveztetek el?

Figyelt kérdés
Tehát pl. attól eldurrant, hogy a gatyátok hozzádörzsölődött… ha megtörtént, nyilvánosan történt? Milyen érzés volt?

2023. dec. 25. 19:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Éjszakai magömlésem volt már, de ez normális egyébként, ha sokáig nem ürül/cserélődik a sperma. Főleg fiatalabb korban Tizes éveim elején. Bár szerintem, ha nem szexelnék vagy nem csapnám ki nagyon sokáig és lenne valami erotikus álmom, akkor most is lenne reggelre mosnivaló.
2023. dec. 26. 23:29
 12/22 Suetonius ***** válasza:
100%
Igen. Szaunázás utáni hidegvizes merülőmedence váratlan hatása, hogy kicsit nagyon felpörgette a vérkeringésemet, miközben beindított egy nagyon szép test látványa. Tudom-tudom, de nem kell felháborodni, még épp kiértem és magam elé kaptam a törölközőmet. ;-)
2023. dec. 27. 07:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

2X is megtortnet, hogy nagyon felizgultam otthon egy chatelestol, de mivel otthon volt mindenki, ezert majd este akartam kiverni, de markolasztam picit mert nem birtsm ki hogy ne

Aztan abba hagytam, de akkor mar annyira be voltam indulva, hogy par perc elteletevel mikozbe erztem gogy egyre jobban megy fel benne az erzés egyszer csak eldurrantam

Nagyon fura és felelmetes de egyben jó érzes volt egyszerre

2023. dec. 31. 11:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
6-os nekem ez tiniként is volt, azóta házas vagyok és most is megy simán 💪🏻 lüktetve áll és simán eldurranok
2024. jan. 1. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is éjjel volt,álmomban!Ezt nevezik éjszakai magomlesnek!
2024. jan. 1. 18:58
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Fiatal koromban nekem is volt éjszakai magomlesem!Most már nincs ilyen,mert két-három naponta egyszer kiverem!
2024. jan. 3. 17:56
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem volt ilyen sosem, igaz en mar nagyon fistal koromtol rendszeresen kiverem.
2024. jan. 6. 06:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem 13 éves koromban volt, hogy tesi órán kötelet másztunk.

És ahogy másztam egyre feljebb, úgy éreztem, hogy baj van (elkezdett állni). Ahogy a kötél tetejéről elkezdtem lecsúszni, úgy elspricceltem.

Akkor azt reméltem, hogy senki se vette észre (csak az alsóm ázott át)

2024. febr. 2. 19:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer elmentem futni lenge boxerbe, ilyen 14 éves koromban, előtte nem csináltam ilyet még. Ahogy futottam felállt, aztán olyan fura érzés volt, de közbe jó is egyben. valahogy a makkom dörzsölődött vagy nem tudom pontosan, de egyszer csak meg kellett állnom mert megrogyott a térdem, és elkezdem élvezni

nagyon fura érzés volt, és váratlan is

utánna többször is próbáltam így futni, volt hogy felállt, de azóta se sikerült így elmenni, nem tudom akkor mi történt velem

2024. febr. 6. 16:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Van videóm róla, hogy én meg tudom csinálni.
2024. febr. 25. 12:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!