Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a lányok akik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok akik?

Figyelt kérdés

Hírdetnek rosszlanyokon és van párjuk párjuk hogy tudja elfogadni hogy más srác lefekszik s nővel?

Én szívrohamot kapnék hogy akit szeretek ahhoz más is hozzá ér esetleg keményen meg is bassza

2023. dec. 25. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Hát úgy. A párjuk kényszeríti általában. Dikmánéknál ez a szokás.
2023. dec. 25. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Úgy van bizony ahogy 1-es irja :)
2023. dec. 25. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Én is ismerek egy ilyen lányt, olyan szégyenlős, hogy elsirja magát. Most meg a sógora kirakta az oldalra és mindenféle hülyeség van ki rakva az oldalra, pl. Két pasi, anál, nővel, stb. Szóval kényszerítik
2023. dec. 25. 00:48
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Jaja, ahogy fent is írják, a "párjuk" általában a stricijük is egyben aki a csaj pénzéből héderel. A másik részük meg ugyanúgy bent van az éjszakában, tudják hogy ez csak meló, nem érzelmekről szól.
2023. dec. 25. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Én jártam prostival nem kényszerítette senki semmire.Ő akarta így.
2023. dec. 25. 02:12
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem a kényszerítés kérdése … amelyik nő okos és tisztességes és megvan benne az a női tartás az ilyenbe nem fog bele ! Elmegy és dolgozz úgy ahogy énis meg dolgozom a pénzemért !
2023. dec. 25. 04:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok mit kényszerítenek de van akit nem, te szívrohamot kapnál más nem.
2023. dec. 25. 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!