Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más sem tudja elképzelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más sem tudja elképzelni magát egy nővel?

Figyelt kérdés
Tizenéves énemet pláne nem, de még a jelenlegit sem, hiába próbálom bármilyen erősen elképzelni. Nem érzem a nyomást hogy próbálkozzak mint mások, csak a nihil. Vagy háromszor mentem bele a játékba, egyszer rábeszéltek kétszer viszonoztam az érdeklődést, bár ne tettem volna. Milyen k'baszott időpazarlás volt bármilyen interakcióba kezdenem velük..
2023. dec. 24. 19:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Hányszor át kellet fogalmaznom ezt a retek kérdést mire ki tudtam írni..
2023. dec. 24. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Így van.
2023. dec. 24. 19:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Legutóbbi óta magamra is haragszom hogy hülyét csináltam magamból, legközelebb (már ha lesz ilyen) a játszmázás első jelénél menni fog a levesbe.
2023. dec. 24. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Sosem tudtam,de nagyon jól éreztem magam a férfiakkal.

F

2023. dec. 24. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha homár vagy akkor nyilvan nem tudod...
2023. dec. 24. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Inkább ráuntam a sok bullshitre.
2023. dec. 24. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van nálam nőként.

Annyi a kamu hogy már annyira se érdekel mint az elején, de akkor is így éreztem hogy felesleges.

2023. dec. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!