Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már 9 éve együtt vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzsica kérdése:

Már 9 éve együtt vagyok a férjemmel. és nem élvezem a szexet. Mindig alig 5 percig bírja. Mit tegyek?😟😂

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 01:59
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
76%
Ülj az arcára!
2023. dec. 31. 07:59
 22/23 zolo ***** válasza:
93%
O nem kenyeztet oralisan, akkor addig te sem. Ez kezdesnek jo. Nem heti egy szex lenne akkor 5 perc utan nem menne el. Egyaltalan lehet vele beszelni, akkor ezt mond el neki. Lehet o azt hiszi milyen meno pasi. Probalja kicsit edzeni a farkat. Pisiles kozben tartson szinetet es igy gyakorolhatja az onkotrolt. Gumigyorut tegyel a farka zacskoja tovebe. Igy a verkeringes bent marad es tovabb lesz merevedese. 9 eve azert vagytok egyutt, mert eddig ez igy megfelelt nektek. Van aki egy eletet el igy le es akkor jon ra hogy mi van.
2023. dec. 31. 08:56
 23/23 anonim válasza:
61%
Egyetértek azzal is, aki orálist javasolt, mert nyilván működne. Viszont azzal nem teljesen értek egyet, hogy ez mindenképp tiszteletlenség lenne, vagy hogy nincs esetleg rád tekintettel. Szerintem "alapból" mindenféle tantra-tao-kegel bűvészkedés nélkül kb minden férfi túl rövid ideig bírja ahhoz hogy a hölgynek is jó legyen. Ezeket tanulni kell, nincs más mód. Akár Te is tanulhatod, úgy is segít, ha Te megérted, hogyan tarthat tovább a férfiaknál, mert akkor tudnál neki segíteni ebben. _Mindenki_ alkalmas erre, tényleg csak tanuálás kérdése. Ha 9 éve együtt vagytok, akkor nyilván minden más rendben van, ezárt sem gondolnám, hogy arról lenne szó, hogy nincs Rád tekintettel, vagy nem tisztel. Szerintem nem erről lehet szó. Legalább meg kellene tanítanod, hogy tudja jelezni időben előre, ha már nagyon közel van, mert akkor meg tudnál állni egy kis időre amíg vissza fogja magát és lehet folytatni. :) Neked szerintem nem okozna gondot egy picit megállni néha amikor muszáj. Igazából bármeddig lehet ezt "játszani", és bárki képes megtanulni, csak kell egy kicsit olvasgatni és képezni magunkat... viszont nagyon érdemes, mivel a férfiaknak sem jó ha túl rövid ideig tart, az a jó érzés ha biztosan tudjuk, hogy a hölgynek is jó volt és sokáig tartott, nincs ennél jobb.
2024. jan. 1. 15:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!