Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Összejárunk szexelni de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejárunk szexelni de lehet,hogy beleszerettem?

Figyelt kérdés

Tudom, van egy csomó ilyen kérdés ,elnézést..

Munkahelyen ismertem meg az illetőt, össze járunk minden nap kétszer is.

Van egy kávézás szünetben és munka után is találkozunk.

Nem tart régóta,általában én tudom ezt kontrollálni,két szexkapcsolatom volt már életemben mindkettő 1-1,5 év és nem lett belőle szerelem. Részemről sem.

De vele ez más, talán azért mert beszélgetünk is,és napközben is keres,ha akad ideje . Sokat kérdez arról mik a terveim a jövőre nézve, szeretnék e még gyereket, szeretnék e megállapodni vagy inkább bulizni.

Tegnap este csak bújni hívott át.

A bökkenő hogy párja van,( amúgy ez kint osztrákban zajlik)

Tehát párja van,de az utóbbi időben említette,hogy nem tudja mi lesz velük. Jön hozzá a párja pár napra ide, amire annyit mondott elég hosszú négy nap lesz. Nem szoktam kérdezni róla ,nem akartam hogy tudja mit érzek

Nem akartam eleinte elmondani neki az érzéseim,de ma jöttem rá,hogy elkell mondanom. Felnőttek vagyunk, ez előfordul, megadom az esélyt hogy eldöntse mit szeretne. És nem szeretném megègetni magam, inkább előbb legyen vége mint utóbb, így meg tudunk együtt dolgozni

Szerintetek rossz döntés elmondani?

2023. dec. 23. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

😊😊😊

Sok boldogságot! 🙂

2024. ápr. 12. 07:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jajj de jó!

Úgy örülök, gratulálok! Milyen jó, hogy mertél beszélni végül vele! 🥳😁

2024. ápr. 12. 07:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊😊
2024. máj. 5. 21:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!