Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban képes a panelban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban képes a panelban áthallatszódni a szóbeszédba a hangos szex?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen olvastam már,hogy zavarja a szomszédokat,ha a másik lakásban hangosan szexelnek.Ez tényleg létező jelenség,csak mivel én még sosem hallottam ilyet élőben,de elgondolkodtam lehet,hogy akkor hallják a szomszédok azt is,ha mi csináljuk.

2023. dec. 21. 17:25
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
100%
Igen. Előfordul.
2023. dec. 21. 20:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A panelházaknak nem csak a külső szigetelése csapnivaló, de a lakások közötti is. Gyakran csak 1 db vékony 20-30-as panelelem, rajta alapozó, festék és kész, vasbetonból ami kiválóan vezeti a hangot, de maga a vasbeton szerkezet, a vas fűtéscsövek, meg mint egy közösségi hangosbemondó viszi a hangot irgalmatlanul.

Szóval ja, ha hangosan dugsz / dugnak a szomszédban azt bizony hallod :)

2023. dec. 21. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az új lakásokban is áthallatszik, és főleg a szintek között. Pl a felettünk lakó szomszédék ha dugnak, hallatszik, ahogy mozognak az ágyban, pontosan hallatszik a ritmus is, minden. És az is, ahogy a csaj nyög. Mindenesetre, olyan ritkán csinálják, és akkor is max 5 percig, hogy egyáltalán nem zavaró, mire kezdenék felizgulni, már abba is hagyják. Minden bizonnyal minket is hallanak az alattunk lévők, dehát ez van, fiatalok vagyunk mind, új építésű lakás.
2023. dec. 22. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Hallatszik persze, de nem probléma - az élet része.
2023. dec. 22. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:
A röhögés is hallatszik
2023. dec. 23. 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!