Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek van ugy hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van ugy hogy szex közben rájön a pisilés? Miért van ez?

Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
A csajomnak rendszeresen, ... mondom is neki, hogy csak engedd el, attól teljesen bevadulok.
2023. dec. 21. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Nekem mindig orgazmusközeli állapotomban jön elő. Ha abbahagyjuk, elmúlik. Nem tudom, hogy miért van.
2023. dec. 21. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
2# egyszer, csak egyszer próbáld ki, hogy nem hagyod abba...
2023. dec. 21. 14:34
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

2-es vagyok.

Nem bírom, mert olyan, mintha valami éppen felrobbanni készülne bennem, muszáj abbahagynom.

2023. dec. 21. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
Nekem forditva van. No vagyok. Van, hogy olyan a helyzet, hogy kimenni pisilni elvenne a spontaneitast. Nem arra gondolok, hogy tele a holyagom nagyon, de hogy kell pisilni. Es utana teljesen elmulik, minden mas megszunik letezni, es csak kesobb kell, akkor meg nehezen, az izmok miatt.
2023. dec. 21. 15:24
 6/8 CHRIS4 ***** válasza:
Csak ne keverd a squirt-tel. Nem ugyan az.
2023. dec. 21. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem finganom kell.
2023. dec. 21. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
54%
Elég gyakran olvasni itt is ilyen kérdést, hogy szex közben pisilő érzetük van a nőknek. Azért érdekes lenne, ha nagy ritkán hagynák hogy kiderüljön, és legfeljebb egyszer bepisilnek. Szerintem érdemes volna kiprobálni, hogy tényleg pisilés lesz belőlle, és akkor érdemes vigyázni, vagy csak hamis érzés, mert szex közben véletlenűl stimulálodnak azok az idegek amik a vizelési ingert jelzik.
2023. dec. 22. 05:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!