Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim!
Kinek melyik tetszik?
Csak én unom a teljesen csupaszt?
A kérdező szavazást indított:
58 szavazat
Én a natúrt szeretem. Szerencsére kedves hölgy barátomnak teljesen natúr.
2023. dec. 20. 19:20
engem izgat, ha kicsit szőrösebb a lány. :D a csupasz már uncsi, mindenkinek olyan. a borostás egész izgató tud lenni, szexnél is jó érzés, meg nyalni is kellemes:D
2023. dec. 20. 19:22
Szerintem ez életkor függő is. Huszonévesen egyértelműen a teljesen csupaszra voksoltam. Így a 40-hez közeledve úgy vagyok vele, hogy azért egy felnőtt nőnél nem hat természetesnek a teljes csupaszság.
2023. dec. 20. 19:30
Én a teljesen természetes, szőrös puncit imádom.
2023. dec. 20. 19:37
5/11 A kérdező kommentje:
3/4
Pontosan így vagyok vele én is.
Kifejezetten a teljesen szőrösre izgulok, sajnos csak egyszer volt szerencsém hozzá. Barátnőm pedig nem akarja meghagyni, mostanàban meghagyja ilyen erős borostásra, a kedvemért, de már az is zavarja. 28F
2023. dec. 20. 20:51
Vágja rövidre, hogy gusztusos és kulturált legyen. De nem kell hogy hetente 5 percnél többet foglalkozon vele. Felőllem lehet csupasz is, de senkitől nem várom el, hogy annyít szenvedjen vele, ami esetleg még egészségtelen is.
2023. dec. 20. 22:33
Az egyebet jelöltem be: mert a borostás (mivel az szúr) kivételével mindegyik. Ezerszer többet számít a körülötte lévő nő, hogy csinos, odaadó és persze egy szexdémon legyen :)
2023. dec. 20. 23:05
Imádom a feleségem kis csupasz babapunciját! DE VISZONT: több mint 20 éve nem volt szerencsém olyan pinushoz, amin van szőrike. Nagyon bejött a leszállópálya fazon is annó, de én még az a korosztály vagyok, aki kamaszkoromban a szőrös sunákkal kezdtem...
Megvesztem érte 14-16 évesen, minél nagyobb volt a dzsungel, annál kanosabb voltam! Az első barátnőmnek csodálatos bundája volt! Sosem felejtem el, alig találtam lukra először...! 😆
Nagyon hiányzik újra egy olyan!!!
Sajna az asszony nem hajlandó megnöveszteni a kedvemért sem!
Szeretem, de simán elcsábulnék egy jó dús kunkorodó p.naszőr látványától, főleg ha fiatal, huszonéves lány a tulajdonosa...! 😁
2023. dec. 21. 08:51
A Riley Reid fazon nálam a favorit: puncinál csupasz, szeméremdombon jó szőrös!
Legtutibb verzió szerintem, de sajnos ritka.
2023. dec. 21. 08:54