Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegyem meg a nőmet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyem meg a nőmet?

Figyelt kérdés
Szóval az ismerőseim azt mondják várjak házasságig a döngetéssel, de adott esetben én fúrnék előtte is. Mi a véleményetek? Hátrány, ha előbb lekenem, s csak aztán veszem el?

2023. dec. 20. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Döngetés, fúrás, kenés, ezeket a szavakat inkább építkezésen szoktuk ugye használni, ugyhogy nem akarok ez alapjan jelzokat alkotni, de minden esetre biztos megvan az oka a szohasznalatnak. Valaszolva a kerdesre: ha mindkettőtöknek jó, akkor igen, ha neki nem okes, akkor varj vele, bar ez a hozzaallas nem altalanos szerintem, hogy a parok varnak a szexualis elettel a hazassagig.
2023. dec. 20. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne viccelj, 1000 emberből 1 vár vele addig. 42 évesen nősültem, szerinted addig nem dugtam?
2023. dec. 20. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Aztán majd a házasságkor meg kiderülnek dolgok. Például az egyik, hogy nem illetek össze, és akkor máris elment egy csomó év a semmire, a másik meg lehet, hogy töke van a menyasszonynak, és mire te odakerülsz, hogy megdugd, lehet, hogy ő dug meg téged.
2023. dec. 20. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a cipöt is felpróbálják mielött megveszik,a dinnyét is meglékelik.Ne várj vele ,reszeld meg ,hogy tudd passzoltok e.
2023. dec. 21. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaj. Mennyi idős vagy?
2023. dec. 21. 11:22
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ilyen vajmi kevés tiszteletet mutató szóhasználat után ne is vedd el. Hagyd meg másnak, aki nem csak szexobjektumot lát benne.
2023. dec. 21. 16:55

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!