Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek milyen harisnya lábfétis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen harisnya lábfétis Storyja van?

Figyelt kérdés
Fiúk, van e nektek női harisnya lábfétis történetek, élményetek? mi volt az első kalandod ezzel kapcsolatban, mi indított be igazán hogy női lábharisnya fétis lettél akkoriban, hány éves korodban lettél az? mi volt az első reakciód a harisnyára? pl látványa? illata? satöbbi..

2023. dec. 19. 22:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Pl olvastam is olyat, hogy a nője ráhúzta illatos harisnya zokniját a pasija f.rkájára és elélvezett tőle..

Azoknak köszönöm a választ akik válaszólnak..

2023. dec. 19. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
No és te férfi vagy nő vagy?
2023. dec. 19. 22:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Férfi, csak nem tudtam beírni..
2023. dec. 19. 22:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy pasim, akot izgatta a harisnya minden formaban kb.
2023. dec. 19. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, ha egy nőn harisnya van, bár nem hinném hogy ez fétis lenne. Egy szép harisnya valahogy jobban kiemeli a láb íveit, elfedi a kisebb hibákat, a tapintása pedig finom, selymes. Viszont engem a női lábfej vagy a talp nem izgat, sőt kifejezetten taszít, bokától felfelé viszont egy szép vádli, térd vagy formás comb látványa, főleg harisnyában nagyon be tud indítani. Vagy például az, hogy a lányon marad a harisnya, csak a megfelelő helyen széttépem. Volt barátnőmnek ezért volt egy sorozat "egyszer használatos" harisnyája;) Viszont sem a szaga nem vonz, sem az hogy rám húzza fel.
2023. dec. 19. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van lábfétisem, de nem harisnya.
2023. dec. 20. 00:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egyszer volt, hogy a barátnőm a szex után felöltözött elöttem. Ahogy felhúzta a harisnyát, a farkam állva maradt. Úgy verte ki, hogy közben simogattam az aranyos harisnyás lábait. Sajnos ez csak egyszer volt.
2023. dec. 20. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem is lábfétisem van, és a mezítlábas harisnyás női talpak izgatnak leginkább, meg ha vékony zokni van a lányon és nem borzalmasan büdös tőle a lába, az is jó! ☺️☺️☺️
2023. dec. 22. 01:43
 9/11 anonim válasza:
100%
Szia!Nekem lábfétisem van.és legjobb lánybarátom lába állandóan kikészít,nem is tudja,de egyszerüen soha nem bírom ki hogy ne bámuljam mert zokniban vagy mezítláb van folyton,és persze folyton matat velük valamit
2023. dec. 23. 04:40
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 nagyon jó történet! 😀😀☺️☺️
2023. dec. 23. 13:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!