Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Stressztol keshet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stressztol keshet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nahat az tortent hogy mar 9 napja tortent egy baleset ahol kiszakadt a gumi! Egybol eszrevettuk abba is hagytuk. (Roviden elotte mar tobb mint fel napja nrm ejakulaltam es voltam mosodban is) szoval az elovaladek nemtudom mennyi spermiumot tartalmazhat. (Tiszta elovaladekban ugy tudom nincs). Es ma krllett volna neki megjonni. 9 napnal mar jelentkeznek a terhesseg jelei? Holnap megy tesztet venni. (Kb par mp ideig lehetett bent gumi nelkul)

2023. dec. 19. 20:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Darabra még senki sem számolta meg mennyi életképes spermiumsejt van az előváladékban 😂 de jól tudod, az esetek 70-80%-ban bőségesen tartalmaz pár ezret, tízezret.

A mensid ezer okból csúszhat (az ember nem robot, nem automata). Vegyél egy tesztet, majd rá egy hétre kontrollteszt.

2023. dec. 19. 21:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!