Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha kiderülne az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne az aktuális párotokról, hogy korábban szexelt már kutyával is?

Figyelt kérdés

2023. dec. 19. 10:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
17%
"Btk. 244. §: Állatkínzás bűncselekményének elkövetése, továbbá az állatok védelméről és kíméletéről szóló, 1998 évi XXVIII. törvény I. fejezetének 8/B §: az állatot nemi vágy kielégítésére irányuló cselekmény során felhasználni tilos."
2024. ápr. 15. 23:32
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Elvenném feleségül
2024. ápr. 16. 11:12
 23/39 anonim ***** válasza:
74%
Egy cseppet sem bannam, en is vennek neki egy kutyust.
2024. ápr. 16. 13:46
 24/39 anonim ***** válasza:
0%
A válaszokat olvasva kétségbeejtő, mennyi beteg ember van, bár szerintem csak a szátok nagy. Meg eleve esélyes, hogy normális emberek rá sem kattintanak erre a kérdésre. Nem is tudom én miért tettem...
2024. ápr. 16. 14:00
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

ha nem a saját pasija venné rá a lányt, hogy próbálja ki. Akkor szerintem azt sose vallaná be ha mondjuk egyedül kipróbálta.

félne attól mit gondolna a pasi utána, ha esetleg taszítja

2024. ápr. 16. 15:10
 26/39 anonim ***** válasza:
24%
24 tele van az oldal woke progresszív ballibsivel, mégis mit vártál tőlük?
2024. máj. 13. 02:25
 27/39 anonim ***** válasza:
69%

#26: de hát én is ballibsi vagyok, miről beszélsz??? Hogy jött ez neked, hogy aki liberális az kutyával szexel???

#24 vagyok

2024. máj. 13. 06:22
 28/39 anonim ***** válasza:
Nem kutyával szexel, aki liberális, hanem az egyik legfőbb érték nálatok a nemi szabadosság, amit ha túl tolnak (mert túl tolnak) ide vezet. Plusz az állatok embernek tartása is (szőrös babáknak meg gyermekemnek hívja sok). Ha nemtől, meg bármiről függetlenül bárkivel hajlamosak szexelni és a kutyát embernek tartjàk, valamint nincsenek erkölcsi értékeik, “mert az olyan elavult” akkor miért ne nyalatnák ki a kutyával.
2024. máj. 13. 09:00
 29/39 anonim ***** válasza:
69%

#28: neked valami nagyon félrement. A liberálisoknak nem a nemi szabadosság a legfőbb érték, hanem hogy mindenkit elfogadjunk olyannak, amilyen (és nem csak szexuális értelemben!!!), persze bizonyos keretek között. Ilyen keret pl. a törvény, márpedig a törvény tiltja az állatos szexet, ezért én sem fogadom el. Mondjuk ettől függetlenül is gusztustalannak tartom, pedig ballibsi vagyok.

Csak Magyarországon lett a "liberális" szó negatív jelző, hála a kormányunk agymosásának. Amúgy a latin "liber" szóból ered, ami szabadságot jelent, tehát annyira rossz nem lehet...

2024. máj. 13. 12:39
 30/39 anonim ***** válasza:

Nem volt rossz anno, 15 éve én is liberálisnak számítottam, azóta jobber lettem, pedig a véleményem abszolút nem változott :D

Egyébként meg ez zsákutca, ha elfogadsz mindenkit olyannak, amilyen. Pl egy keresztényt nem fogsz elfogadni, mert a vallása elítéli a homoszexualitást. Azt várod el, hogy ugyanazt gondolja, mint te.

A törvények meg országonként változnak és lehet újakat írni. Pl pedofil párt is éveken át létezett egyes nyugati országokban teljesen legálisan :)

2024. máj. 13. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!