Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet velem a baj? Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj? Miért van ez és hogy küzdjem le?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, valami nem normális velem ami a szexualitást illeti. Nem vagyok aszex, és hetero vagyok, de valami fenntartás, szégyenérzet él bennem a szexszel kapcsolatban, hogy nem szabad vagy az rossz vagy nem is tudom. Más is érez így? Például megismertem most egy srácot. Eléggé bejövünk egymásnak, de mintha bűntudatom lenne, amiért le akarok vele feküdni.

Mit tegyek, hogy ez elmúljon?

27 L

2023. dec. 18. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vallásos nevelést kaptál?
2023. dec. 18. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Felkeresel egy pszichológust, vagy találsz egy nagyon megértő, türelmes, erős eq-val rendelkező partnert. Tudat alatti gátlások, blokkok okozzák a szorongásaidat, de a pontos okát így a távolból sajna senki ki nem találja.
2023. dec. 18. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben ez annyira súlyos, hogy gátol a szexuális életedben, akkor pszichológus.
2023. dec. 18. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Semmit. Én is ezt éreztem, még az első lány előtt. Belül majd érzed, ha itt a pillanat. Szerintem normális, amit érzel, elmúlik magától.
2023. dec. 18. 16:05
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Az okot nem tudom, de en elmondanam neki, es ha undort nem erzel, csak buntudatot, en pettinggel kezdenem, es meglatnam, mi tortenik. Tudom, hogy neveltetes nelkul is lehet ambivalencia.
2023. dec. 18. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Gondolom a szüleid bigott vallásosak és téged is úgy neveltek, hogy a szexuális vágy (ami teljesen természetes dolog) az bűn. Köszönd meg nekik!

Ha egy normális pasit találtál, akkor lesz elég türelme, hogy feloldja benned ezt a gátat.

Volt ilyen nőm, őrlődött a saját egészséges szexuális vágya és az idióta vallásos nevelése között, 30 évesen. A szülei mélyen valláskárosultak voltak.

2023. dec. 18. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg beszélgetni róla, talán felszínre jönnek olyan dolgok, amikre nem is gondoltál és okozhatják nálad ezt a problémát. Erőltetni semmiképpen nem szabad semmit, csak türelmesen!
2023. dec. 18. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Kisgyerek korban maszturbálás közben(azt sem tudtad mit csinálsz csak jó volt) nem szégyenítettek meg, fujjogtak a sz<leig, hogy mit csinálsz?
2023. dec. 19. 21:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!