Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok tudnátok mesélni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok tudnátok mesélni Onlyfans élmémyekről ?

Figyelt kérdés

Pasi vagyok!

Nem akarok ismerkedni csak érdekel kinek milyen tapasztalatai vannak

2023. dec. 18. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalatom, hogy illúziókban élnek az emberek. Ez nem könnyű pénz gyorsan. Teljesen telített piac. Én egy bizonyos fétissel foglalkozom, angol nyelven. Sok ideig kell kitartóan posztolni, meg reklámozni magad máshol (pl insta) hogy észre is vegyenek. Ez nem youtube, nem fog feldobni. Ezeknek a tartalmaknak igényesnek is kell lenniük, van velük utómunka. Hónapok volt, mire elkeztek megnézni, az első előfizetőm 5 hónap után volt. Nem tudnék mai napig ebből megélni, de kis extrának jó. Az emberek nehezen akarnak fizetni, minden ingyen kellene, sok a kamus. Aki viszont fizet, azzal úgy kell bánnom, mintha érdekelne mi van vele.
2023. dec. 18. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Én csináltam pár éven keresztül. Ha van konkrét dolog ami érdekel írj nyugodtan és amire tudok válaszolok
2023. dec. 18. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az #1-es tökéltesen jól összefoglalta! Ha nem valami több milliós követőtáborral rendelkező influencer vagy akkor rengeteg melót kell beletenni, hogy hozzon valamit a konyhára.
2023. dec. 18. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

VAGY nagyon merész dolgokat kell megosztanod. Gondolok itt "olyan" dolgokra.

Nekem ilyenkor mindig Bryce Adams jut eszembe, vagy a hazaiak közül Mezei Klaudia. Na, ők biztos, hogy sokat keresnek vele, de nézd meg azt is, "milyen áron".

2023. dec. 18. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
4. Ők mit tettek?
2023. dec. 18. 15:31
 6/9 anonim ***** válasza:

Ide nem szeretném linkelni, mert egyszer már megtettem, majd másnap már törölték a válaszomat.

Nézz utánuk. Bryce Adams (amerikai) Mezei Klaudia (magyar)

2023. dec. 18. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Link nélkül azért le lehetne írni miket csinálnak.Pl a magyar csaj.
2023. dec. 18. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Már írtam neked, vagy szerintem neked. Nem tudom te voltál e akinek most írtam privátot. Ide biztos nem linkelek, mert megint törlik, és nem akarom, hogy korlátozzák a fiókomat.

2023. dec. 18. 15:59
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Nem ő volt, hanem én.
2023. dec. 18. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!