Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Mennyire szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mennyire szoktatok őszinték lenni a farkatok méretét illetően? 😉 A frankót egy haverotoknak vagy egy csajnak mondanátok meg előbb? Ha meg kamuztok, akkor inkább fiúknak vagy lányoknak füllentetek rá pluszba pár centit? És miért...?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 11:58
A kérdező szavazást indított:
Őszintén megmondom fiúnak és lánynak is, hogy mekkora
Havernak a frankót mondom, lánynak füllentek
Lánynak a valós méretet mondom, haveroknak kamuzok
Mindkét nemnek ráhazudok pár centit pluszba
Senkinek nem mondom meg mekkora
27 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Én lefelé csalok hosszban és átmérőben is.
2023. dec. 18. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mióta 16 évesen egy házibuliban egy lány megmutatta a mellét, ha cserébe megnézhette a farkamat, azóta nyílt titok a baráti társaságomban hogy nagy a farkam.

Még 23 évesen is fel-felmerülő téma részegen. Ha tudnátok mennyire imádják felhozni

2023. dec. 18. 12:04
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Lánynak őszintén, fiúkkal nem beszélek róla. Lánynak is csak azért, hogy eltudja dönteni, hogy a pirinyó 14×4,5-ös pöcöröcskémmel akar-e kezdeni valamit, vagy inkább nem égeti magát és megy egy 25×8-as normál méretűhöz.
2023. dec. 18. 12:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek simán az igazat.
2023. dec. 18. 12:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem téma. Sem nőkkel, sem férfiakkal.
2023. dec. 18. 12:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem mértem sosem, de nem nagy. Egyébként meg senki nem szokta kérdezni.
2023. dec. 18. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Pasikról nem beszélek ilyenről, csajoknál meg csak azokkal akikkel úgy van, nem fűnek-fának. Őszinte szoktam lenni, nincs gondom a méretemmel.
2023. dec. 18. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Barátoknál ez nem téma,lányoknak sem mondtam még soha sem,mert nem is kérdezték.17 évesen amikor egy szűz lánnyal voltam /én is az voltam/azt mondta amikor meglátta,hogy "hú ez meg milyen nagy" :) pedig teljesen átlagos...azóta ez van az eszemben,jótett az önbizalmamnak.
2023. dec. 18. 12:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Öszinte vagyok minek is szépitsem hogy mekkora! Kaptam már kritikát de ha ez van nem tagadom!
2023. dec. 18. 13:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Murphy törvénye: "Annál mindenkinek kisebb farka van, mint amekkorával dicsekszik." Na, ezt nem én találtam ki. Fiatalon bruttósítottam a valóságot (rátettem az áfát), ma már az igazat mondom, hisz élőben úgyis kiderül, mennyi az annyi.
2023. dec. 18. 13:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!