Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha már a nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már a nemi életemet is a Grand Theft Auto San Andreas-ban élem ki a Hot Coffee mode-ban?

Figyelt kérdés
23 éves incel srác vagyok, nőktől félek, és bevallom a fiúkhoz vonzodom, és kiprobálnám már a heteroszexet mint Szájer Jóska a feleségével, csak annyira játékfüggő vagyok, hogy csak a Denise Robinson testére tudok elélvezni, hogy dugom a játékba.

2023. dec. 17. 23:28
 1/4 arpi1969 válasza:
6%
egyetlen dologra figyelj, hogy az egészségedet próbáld megőrizni a következő évtizedekben. a 30-as 40-es férfiakból óriási hiány van, nagyon sok nő szeretne férjet, gyereket, (új férjet) ebből a korosztályból. Várj türelemmel és minden jön majd automatice. Azt azért addig tudd meg vagy döntsd el, hogy milyen irányba akarsz orientálódni, hogy azon már ne kelljen gondolkodnod majd.
2023. dec. 18. 03:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék, csak hatalmas a szorongásom.
2023. dec. 18. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne hiány a 30-as férfiakból? Háborúba küldték őket?
2023. dec. 18. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ukrajnában, Oroszországban, Izraelben igen háborúba küldték őket. És kitudja mi lesz itt jövőre…sose lehet tudni.
2023. dec. 30. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!