Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek perverz az a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek perverz az a férfi, aki női cipőt vesz fel nem ép magassarkúra gondolok, hanem pl platform magastalpú, h&m valamely bokacsizma stb gondolok. Függetlenül attól, hogy milyen kapcsolatban állnak egymással férfi, illetve nő?

Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 17:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Inkább fura.
2023. dec. 17. 17:08
 2/13 A kérdező kommentje:

Vagy a másik véglet nem kell hogy kapcsolatban álljon bárkivel elég, ha például elmegy használt, vagy új cipőboltba, és ott ráakad egy neki tetsző platform cipőre, vagy ép csizmára, amely pont azonos számú a férfi lábmérettel ámblokk, melyet farmernadrágszár elég jól takar, s TALÁN! nem feltűnő.?Talán a szín, amely még feltűnést kelthet egy adott lábbelin, ha férfi, hordja ha erre van fétise.

Szerintetek? Hölgyek válaszára is kíváncsi lennék.

2023. dec. 17. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Alternatív, darkos, stb...
2023. dec. 17. 17:38
 4/13 A kérdező kommentje:

3-as válaszoló!

Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben, hogy ezek a kijelentések mit takarnak magukban.?

2023. dec. 17. 17:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ezek zenei stílusok. Ennek a stílusnak a képviselői hordanak ilyen cuccokat.
2023. dec. 17. 18:03
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Inkább búzàs...
2023. dec. 17. 18:08
 7/13 anonim válasza:
nem, szerintem kifejezetten jol tud allni egy ferfinak is az effele viselet
2023. dec. 17. 18:50
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó. Legalább egy normális válasz. Magam is fffiu vagyok s egy dologban biztos vagyok az én lábméretem negyvenegyes ám valahogy mégis olyan kicsinek veszem észre, ezért a legtöbb női lábbeli szinte könnyedén felmegy a lábamra, s kényelmesen tudom viselni abból kifolyólag, hogy valahogy szinte mind fel tudja venni a lábam méretét, és formáját. Valaki azt írta, hogy b..zis egy másik meg azt, hogy zenei stílusok. Viszont egyet leszögeznék, hogy ezesetben a teljesen magas tűsarkú az már tényleg b.. zis-nak nézne ki mérettől függetlenül.
2023. dec. 17. 19:45
 9/13 anonim válasza:

Fel voltam keszulve, hogy valami kis pista ki fog oktatni, hogy hogy mondhatok ekkora hulyeseget, de orulok hogy egyetertunk! :D

Nyugodtan hordd a cipoket, amik tetszenek neked, biztosan nagyon csinos vagy bennuk. Az ilyen beszukult lataskoru emberekre ne hallgass.

2023. dec. 17. 19:50
 10/13 A kérdező kommentje:
Leszögezném, hogy nem vagyok az, amire a 18:08-as gondol.
2023. dec. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!