Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hiába 14-15 centi az átlag, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiába 14-15 centi az átlag, a nők nagyobbak találkoznak?

Figyelt kérdés

Szóval a nők nem nagyon találkoztam nagyon kis mérettel 12 centinél kisebbel. Mert ezek a pasik sokszor extrém szégyenlősek, nem mernek csajozni. Míg az átlagtól nagyobb mérettel rendelkezők még büszkék is rá és magabiztosak.

Így a nők sokkal inkább 16-18 centivel találkoznak átlagosan. Ez csak szerintem van így?

2023. dec. 17. 14:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Többször leírtam, de most ismét: nincs az a nő, aki szex közben centizni kezdi, hogy mekkora a farkad, és nincs olyan szemmértékű lány, aki képes +-2 centi pontosságnál jobbra. Nézz rá egy vonalzóra, mennyi 2 centi? Szinte semmi. Komolyan azt gondolod attól lesz jobb a szex? Attól viszont határozottan rosszabb a szex, ha már eleve sajnálom magad, és úgy állsz hozzá, hogy úgysem leszel jó neki.
2023. dec. 17. 14:19
 2/18 anonim ***** válasza:
83%
Kellene egy külön farokméretes kategória, elképesztően unalmas már.
2023. dec. 17. 14:23
 3/18 A kérdező kommentje:
#1 nem írtam ilyet. Nekem nincs gondom a méretemmel. Csak az én 17 centimet kb mindenki átlagosnak mondta eddig. Ami furcsa, mert a legtöbb kutatás szerint 13-15 között van az átlag.
2023. dec. 17. 14:25
 4/18 anonim ***** válasza:
96%

Én eddig 2 pasival voltam

11 és 13 cm megnyerő volt a személyiségük és az önbizalmukkal se volt baj, a szex is jó volt.

Régen az egyik kicsit be volt feszulve a mérete miatt de túl tudott lendülni ezen.

Egyébként lehet hogy tényleg kevesebb kis mérettel találkoznak a nők az önbizalom hiánya miatt.

2023. dec. 17. 14:47
 5/18 anonim ***** válasza:
12%
A nők se nagyobbal találkoznak, csak nagyobbak az igényeik.
2023. dec. 17. 14:51
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
A való életben nem számít annyira a méret mint itt azt sokan képzelik. Nyilván extrém kicsi és extrém nagy nem jó a nőknek sem. Ha minden férfitársam szorongana, hogy nem jó a mérete akkor aligha lennénk több, mint 7 milliárdan a Földön.
2023. dec. 17. 16:19
 7/18 anonim ***** válasza:
A sok szánalmasan kispéniszű nem mer csajozni
2023. dec. 17. 17:47
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 Csodálkozol rajta? Honnan lenne esélyem szerinted egy 19-20 centis ellen? Mintha egy vadiúj Porsche ellen mennék egy csotrogány BMW-el.
2023. dec. 17. 18:07
 9/18 anonim ***** válasza:
24%
#6 A fehér emberek fogynak, más népek szaporodnak. És éppen a fehér nőkre jellemző leginkább a péniszméret-fétis. Nem mondom, hogy ez az egyetlen oka a fehér ember fogyásának, de ez is biztosan benne van.
2023. dec. 17. 18:24
 10/18 anonim ***** válasza:
11%

nekem is kisméretű

MEG AKAROK HALNI

ÖLJETEK MEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!!!

2023. dec. 17. 18:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!