Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők/Férfiak! Milyen hétköznapi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Férfiak! Milyen hétköznapi dolgok izgatnak fel titeket egy nőben?

Figyelt kérdés

Kinézetre és viselekedésre is gondolok.

Ha akartok életkort is irhattok. Köszi.

2023. dec. 17. 13:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves, mosolygós, közvetlen szőke 40 feletti nő.

Én 34/f

2023. dec. 17. 13:22
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Nagyobbacsak asszonyos far
2023. dec. 17. 13:25
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Nő vagyok, engem egy összkép szokott megfogni. Mostani páromnál sem tudok egy dolgot kiemelni, egyszerűen tetszett a viselkedése, minden mozdulata. Őszintének tűnt, intelligensnek, megvolt az elvont fura humora amilyen az enyém is. Egyszerűen az az érzés, hogy pár órája ismerem, de minden gördülekenyen megy. Emellett szexuálisan elképesztően vonzónak éreztem. Ezt nem tudom mivel indokolni.
2023. dec. 17. 13:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha pl olyan ruha van rajta amiből kint van a válla. Vagy az egész háta. 🥰🥰
2023. dec. 17. 14:09
 5/15 anonim ***** válasza:
97%

Nekem több vagy.

Én szeretem ha nem rejtegeti magát. Nem a magamutogatásra gondolok hanem hogy nem rejti el a testét. Néha egy kivillano testrész szerintem nagyon szexi.

Valamelyik nap az egyik osztálytársam (felnőtt oktatásra járok, a lány olyan 21 év körüli.)

Melltartó nélkül volt. Nagyon ízlésesen nézett ki és egyáltan nem volt kihívó de nagyon "megkívántam"

Arra kifejezetten vonzó tud lenni ha egy vonzó nő felszabadultan magyaráz valamit ami neki fontos. Teljesen megváltozik a kisugárzása.

Múltkor a szexről beszéltünk és nagyon vonzó volt hogy nem tabu témaként kezeli. Elképzeltem milyen lenne vele lenni és egyből eláztam.

2023. dec. 17. 14:14
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Fehér nadrág klumpában/papucsban mezítláb. Ha domináns a nő, ha szép hangja van.
2023. dec. 17. 14:15
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Férfi vagyok de kb ugyan arra izgulok mint az 5-ös.
2023. dec. 17. 14:43
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Vidám nevetős, ez nem felizgat hanem belezúgok

Külső: haspóló, dekoltázs, rövidnadrág

2023. dec. 17. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
16%

Télen melegebben öltözünk így ritkábban lehet látni a mindennapokban a nők testrészeit fedetlenül.

A héten volt hogy az egyik osztálytársam egy kicsit áttetsző ruhát vett fel és látszott a bőre. Kimentem a wc-re kiverni annyira nem bírtam főleg hogy reggen nem csináltam.

2023. dec. 17. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:
86%
#9 na pont ezért utálom hogy a barátnőm haspólókat hord
2023. dec. 17. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!