Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról mi a véleményetek hogy felszállók a buszra ahol egyetlenegy nő van odamegyek hozza egy hatalmasat rácsapok a fenekére és azt mondom neki hogy nem én voltam?

Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

És te mit szólnál hozzá, ha egyedüli férfiként utaznál a buszon, felszállna egy mázsás judo-s csaj, odamenne, a seggedre verne egy olyat, hogy feltörölnéd a padlót, majd azt mondaná, nem ő volt? :D B opcióként, mit szólnál, ha a csajna, akinek a fenekére csaptál, a buszon utazna a férje, aki az akciódat látva letöri a kezed, majd lenyomja a torkodon és kihúzza a seggeden, vagy fordítva? :D

Egyébként ha én lennék a csaj, orrbavernélek, majd bocsánatot kérnék, hogy nem én voltam, aztán szépen közölném, hogy van két lehetőséged. Egyik, hogy most azonnal rendőrt hívok, másik, hogy szépen ideadod az irataidat, (nem nézném meg, csak biztosítékként) és feljössz hozzám, ahol úgy elverném a segged, hogy egy hétig hason aludnál. Ha tetszene, akkor még kapnál valami mást is, ami nem tetszene. ;)

Megértem, ha ez valamiféle fétis, de erre vannak megfelelő rendezvények, ahol ezeket meg lehet élni.

2023. dec. 17. 14:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Igazi nyomorult proli paraszt, húzz vissza a gyárba meg a söröd mellé
2023. dec. 17. 15:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!