Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert tett fel nekem ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tett fel nekem ilyen kerdest?

Figyelt kérdés
Egy barban voltunk egy baratnommel es ket baratjaval akiket en csak igy latasbol meg bulikrol ismerek. Amikor a baratnom kiment wcre az egyik srac elkezdett velem egy jatekot jatszani hogy valasztanom kell hogy az vagy az. Az elso kerdes meg viszonylag normalis volt hogy inkabb magas srac de szegeny vagy alacsony es gazdag. Aztan elkezdte hogy oke valasztanom kell es csak egyet valaszthatok életem vegeig csak osszebujos szex vagy kemeny szex. Aztan elkezdtunk kicsit errol beszelgetni, majd visszajott a baratnom. Es akkor jott a kovetkezo kerdes hogy ki mit preferal: hideg vagy meleg reggeli :D szerintetek miert kerdezte az elso 2 kerdest tolem? Azt tudni kell hogy nem vagyok egy szegyenlos ember de ez a kerdes kicist random volt :D
2023. dec. 16. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
A reakciód, gesztikulációd vizsgálata a cél. Abból kiderül, "mit lehet kezdeni" veled. Lehet, hogy szimplán rátok kíváncsi, de az is, hogy rád...
2023. dec. 16. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván megdugna, így akart puhatolózni
2023. dec. 16. 10:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Bennem is felmerult de alapvetoen nem ereztem azt hogy bejonnek neki.
2023. dec. 16. 11:10
 4/7 A kérdező kommentje:
De kozben olyantol aki nem jon be, en nem kerdeznek ilyet, de lehet a fiuknal ez nem igy van
2023. dec. 16. 11:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Akit nem akarok megdugni, azzal még témaként sem érdekel a szex. Egyértelmű, hogy legalább szexre biztos bejönnél
2023. dec. 16. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Neki*

Lemaradt a vége

2023. dec. 16. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar dugni ennyi. Ne legyenek illúzióid, nem járni akar veled csak dugni. A pasik sokkal több nőt megdugnának "csak szex más semmi" alapon, mint amennyivel járni is akarnának.
2023. dec. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!