Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lány elmondja nekem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány elmondja nekem a szexualis dolgait?

Figyelt kérdés
Hogy mit szeret akkor csak megbizik bennem?
2023. dec. 16. 09:06
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Igen, de a rosszhír, hogy barátzónában vagy. Nem tekint lehetséges partnernek.
2023. dec. 16. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Már a meleg barát zónában vagy. A tipikus az, hogy baráti társaságokban is a csajok azokkal a srácokkal akiket férfiként számításba vesznek inkább kacérkodnak, viccesen húzzák egymást, sok testi kontakttal, de mélyen nem lelkiznek.
2023. dec. 16. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem egy munkatársnőm mondja el,persze nem részletezve. Megbízik bennem,16 évvel idősebb vagyok,és nős is. Tudja hogy diszkrét vagyok.
2023. dec. 16. 10:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megbízik benned, jó barátnak tart.
2023. dec. 16. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2 verzió van. Egyik a friend zone, amiből már ki se lehet kerülni sosem, ha többet akarsz. A másik verzió, mikor nem vagy friend zone-ban, de berúgtok, és a csaj gátlástalan lesz aztán ilyenekről kezdtek dumálni.
2023. dec. 16. 11:19
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Majd ha V betűbe rakja a lábát neked, akkor megbízik de addig csak egy kis csicska vagy neki.
2023. dec. 16. 11:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A nők is szeretnék a szexről beszélni, főleg olyanokkal akiknek érdeklik a véleménye. Nem feltétlenül kell bele többet látni. Ha többet akar úgyis kiderül ha meg nem akkor csak egy jó beszélgetésre vágyik.
2023. dec. 16. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Te lány vagy?
2023. dec. 16. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:

99% hogy barátzónában vagy, azért mondja el neked mert nem lát benne "kockázatot" hogy akarnál is bármit, pontosabban ő nem tekint rád partnerként.

1%... - próbáld ki, hogy közlöd vele óóó ezt én is pont így szeretem és felveted miért nem csináljátok közösen. Bár borítékolom milyen választ fogsz kapni, de legalább volt tököd :)

2023. dec. 16. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet arra várt, hogy elég tökös vagy-e lépni egyet előre. Hát, ha itt kérdezed nyilván nem voltál :D igen, ahogy az első írja, most barát vagy.
2023. dec. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!