Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt mondják lankadt pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják lankadt pénisszel is lehet szexelni. Mi a technikája ?

Figyelt kérdés
2023. dec. 16. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Hurkapálcikákkal ki kell merevíteni.
2023. dec. 16. 08:47
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Keritésdrótot kell rátekerni
2023. dec. 16. 08:52
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha húspéniszed van azzal megoldható, de úgy sem egyszerű. Ha vérpéniszed van azzal nem tudod megoldani lankadtan.
2023. dec. 16. 09:14
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem igaz. Nekem már sajnos nincs teljes értékú merevedésem,mégsem megy a feleségemmel,annak ellenére hogy igen tág hüvelye van.Csakis petting,orálszex.
2023. dec. 16. 10:11
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Még ha be is lehet imádkozni, és bent is marad, mégis melyik félnek lenne élvezetes? Egyik sem érezne belőle túlzottan sokat.
2023. dec. 16. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet. Pláne ha szűkebb a partnered, nem fog bemenni.

Nekem mégis sikerült majdnem lankadtan betenni, úgy volt, hogy már harmadik menetnél voltunk. Nekem már nem állt fel teljesen, de ő még teljesen nedves volt és kitágult nagyon az előző menetektől, így bement simán. De kb semmit se éreztem, szerintem ő sem, kézzel fejezte be azt a menetet.

De mondok másik példát is: jelenlegi barátnőmmel is megesett, hogy elpuhultam. Próbáltuk folytatni, de nyilván érezte, hogy lankadok, és az ő teste úgy reagált erre, hogy nem nedvesedett már és visszaszűkült. Na így már lehetetlen folytatni, biztosra tudom mondani.

Nyilván aki szerencsésebb, mint én, és lankadtan is nagy mérete van, és vastag, több esély van rá. De a nagy farok is elpuhul, ha nincs rendes erekció, és a punciba kemény kell legyél.

2023. dec. 16. 11:03
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez olyan dolog mint a kötél:húzni lehet,de tolni nem. A punci ,eg nem egy cső,hogy belelőgatod.
2023. dec. 16. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Igen lehet "szexelni" - nyalni, ujjazni, de dugni nem.
2023. dec. 16. 13:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Márpedig lehet. Gumiban nem, de anélkül igen. Nekem is csak ritkán áll, de menet közben szinte mindíg lekonyul. Ennek ellenére minden nap szexelünk a feleségemmel. A technikája pedig az, hogy kézzel hátrahúzod jó alaposan bőrt és úgy teszed be. Lényegében a kezeddel mozgatod a párodban a péniszed.

Mondjuk nálunk a párom is inkább az orált szereti, tehát őt úgy juttatom el, és utána teszem be én így. Gyakran még ő is elmegy így mégegyszer, de van hogy csak hagyja hogy én élvezzek, meg olyan is, hogy ő nem kívánja, csak én, olyankor meg sikosítót használunk. A lémnyeg, hogy szeressétek egymást és akkor mindkét félnek fontos, hogy a másiknak jó legyen. Nálunk szerencsére a párom megérti, hogy ez nekem fontos, és ezért nem hanyagoljuk el ezt sem.

2023. dec. 16. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:

9es

Oké, de ha lekonyul neked, akkor is megmarad a mérete? Mert sokunknak mikor lelankad, akkor rövid és vékony is lesz, ez a gond.

2023. dec. 17. 09:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!