Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha látok valakit egy tömegközl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha látok valakit egy tömegközlekedési eszközön önkielégiteni viszont a nemi szerve nem látszik mert eltakarja akkor az illetőt fel lehet jelenteni vagy megúszta?

Figyelt kérdés

2023. dec. 15. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
A helyi napilapban olvastam valamikor, hogy az egyetemi könyvtárban rajtakaptak valakit. Ahogy olvastam, az se vette ki a nadrágjából, mégis feljelentették. Sőt még újsághír is lett belőle. A tömegközlekedés is nyilvános helynek számít. Amúgy addig én sem tudtam, hogy ha nem látják, akkor is szeméremsértésnek számít?
2023. dec. 15. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni!
2023. dec. 15. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom valaminek dörgölte odafelé a vagináját.

Utána meg a gyermekeink ahhoz nyúlnak hozzá....

Ha van bizonyíték jelentsd.

2023. dec. 15. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni, de a megszégyenítő videó is hatásos lehet.
2023. dec. 15. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet, kell. Vannak a fetisek, vagyak, meg van a valosag. Gyerekek mellett mas utasok se vegyenek reszt mas fantaziajaban.

A neten levo videok ne batoritsanak senkit. Fantazialni szabad, de vannak hatarai a megvalositasnak.

2023. dec. 15. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért alapkérdés, hogy valoban maszturbáciot láttál-e? (Esetleg csak nagyon csipték a lapostetvek?:)
2023. dec. 15. 20:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a nemi szerve nem látszik,nincs gond.Egészségére.

Persze ha valaki így szeret maszturbàlni,diszkréten tegye,lehet azt úgyis hogy tényleg senki ne vegye észre.Max a foltot utána a nadrágon.

2023. dec. 16. 08:18
 8/10 A kérdező kommentje:
Igazából eléggé úgy tűnt viszont nem tudom hogyha nem látszik a nemi szerve akkor a rendőrség mit tudhat vele csinálni.
2023. dec. 16. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
A rendőrség elő fogja venni!
2023. dec. 16. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Az ilyen nőket mindenképp!!
2023. dec. 17. 14:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!