Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők, ti is kielégültök minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti is kielégültök minden esetben szexeléskor? Akár szeretetkapcsolatban éltek, akár alkalmiról van szó. Fontos nektek a saját orgazmusotok?

Figyelt kérdés
Elvárjátok, hogy a férfi kielégítsen (nem a farka ütemes ki-be mozgatásával), vagy magatokhoz nyúltok, nem elvárás, hogy a férfi tegyen ezért, vagy egyáltalán nem fontos, elég, ha a férfinek jó?
2023. dec. 15. 07:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
26%

20

Akkor most mi a kérdés?? Hogy a pasid egy gyökér? Az. Te meg hülye mert ennek ellenére vagy vele? Az.

Szóval?????

2023. dec. 15. 09:27
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

20 - kommunikáció! Beszéljetek!

Csodákra képes!

2023. dec. 15. 09:29
 23/26 anonim ***** válasza:
61%
Voltam pár pasival már és valahogy mindig úgy álltunk a dolognak, hogy ő kezdett engem kényeztetni, akár egy órán át is, sőt hiába volt már iksz darab orgazmusom, folytatta, mert valahogy szerintem tetszik a pasiknak, hogy extra érzékeny vagyok. És ha én már jól ki voltam elégítve, akkor jött csak ő. Sosem én kértem így, valahogy ez volt mindenkinek a normális.
2023. dec. 15. 18:16
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Na én nem vagyok sorélvező nőként... viszont a mostani párommal nehezebben is ment egy is. De megtanítottam mi jó nekem, azóta mindig sikerül. Hüvelyi orgazmusom az sajnos nincs, neki elég nagy és jól is használja, de mégsem.
2023. dec. 16. 10:41
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettőnek jó kell, hogy legyen a vége így vagy úgy. Ha egyoldalu az egész akkor azt másnak hívják.
2023. dec. 16. 14:34
 26/26 anonim válasza:
100%
Engem se elegitett ki, ami vérlázító, nem is kap több esélyt, szorakozzon mással! De legalább neki jó volt!
2023. dec. 27. 12:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!