Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőmnek most lesz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek most lesz az első. Mit -hogy csináljak, hogy jól érezze magát?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt.

Sokat beszélgetünk a szexről, azt is, hogy szeretnénk stb.

Én már voltam lánnyal -bár igaz nem sokszor,így en sem vagyok annyira tapasztalt-

Az elején nagyon félt a spermától (illetve inkább a teherbeeséstől)viszont,most hogy ezt legyőztük, eljutottunk oda, hogy lefeküdjünk. Hétvégén nem lesznek szüleim itthon, igy ez tokeletes nyugodt alkalom lenne,ha igy adodik.

Ugyan én már szexeltem, viszont sose szűz lánnyal.

Hogy csináljam, hogy neki jó legyen (azon kivul,hogy mindent ugy mint maskor). Vagy mi az amire nagyon figyeljek.

Nem szeretném bántani, és ugyan megbeszéltük (Es maskor is kommunimalunk pl petting kozben) hogy szól ha valami nem jó, de azt szeretném,hogy az első felejthetetlen legyen neki -nekunk-.

18/L 18F

2023. dec. 15. 02:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne akarj ilyen romantikus regényes dolgot erőltetni, mert valószinűbb a csalodás. Valóságban ezek nem működnek, elsőre meg pláne nem. Több alkalom kell, hogy megismerjétek, kitapasztaljátok egymást. Persze kisérletezetek, de kötetlenűl elvárások nélkül szorakozatok, játszatok.
2023. dec. 15. 06:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire rástresszeltek tuti szar lesz
2023. dec. 15. 06:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A szex az egy természetes dolog, nem kell előre megtervezni, vagy egy forgatókönyvet írni hozzá. Adja magát a helyzet. Ezt élvezni kell, nem agyalni azon, hogy "úristen most ez meg az lesz, és ha nem lesz jó, jaj, most mit csináljak" ésatöbbi ésatöbbi.
2023. dec. 15. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
96%

Lazuljatok el, és ne stresszeld agyon magad. A kommunikációt se kell túlzásba vinni. Csajok számára nincs kiábrándítóbb, mikor 2 másodpercenként megkérdezed, hogy jó e, nem fáj, stb. Ettöl csak megjobban bestresszeltek mindketten.

Ui: igyatok valamit előtte, jót tesz.

2023. dec. 15. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Pattintsatok ki egy bort vagy egy pezsgőt, hogy kicsit lazábbak legyetek.

Egyébként, ha kellően felizgatod az előjáték során és lassan hatolsz be, semmi gond nem lesz. De van szája neki is, tud szólni, hogy hogyan szeretné hogyan nem.

Csókolgasd, érezze, hogy nem csak kielégülni akarsz...

2023. dec. 15. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!