Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor masztuztatok először? ja,és ha volt leszbikus kalandotok ?
az én storyim:
egyszer 8 évesen tanultam amikor hallok valamit a szomszédból az a fiú akibe szerelmes voltam nevezzük nevén Ádám én pedig Bogi vagyok na mindegy.Szóval Ádám birizgálta az akkor még 7 centis kukiát és nyögött és elkezdte maszturbálni mem akartam megzavarni de érdekelt.
Ádám mint egy amatőr verte nekem még a szűz numim elkezdett viszektni. fogtam egy cerkát és vakartam. Mikor Ádám hatalmasat nyögöt én pedig elélveztem.Ádám verte én pedig feldugtam a ceruzát.
Ádám:Ahhhhh
én:AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
nagyot nyögtem a családom vásárolni volt Ádám odaszólt:Hé Bogi szia idejössz?
én odamentem de csak a faszát néztemekérdezte hogy mit csinálok én isegkérdezt tőle ő nem válaszolt átjött és megkérdezte hogy akarok valami jót csinálni.
én akartam és elővette azerszámát megfoghatatlan a hajamat és én szoktam.később 12 évesen belevágtunk a szexben de nálla
iskola után együtt mentünk haza és én szoktam a kisuccán
de a kapcsolat megromlott miután a barátaival megkapott a lány öltözőbe de ez egy másik történet
😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!