Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudnatok segiteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés
Sex kozben kiszakadt a gumi, ereztem hogy valami nem olyan mint ezelott szoval kihuztam. Kb par masodperc lehetett igy de szerintem nem volt fel-1 perc se. Elotte kb 14 oraval ejakulaltam(szepen foglalmazva) es tobbszor voltam mosdoban. Mennyi igy az eselye? Tudom esemeny utani kene, szolrunk szuleinknek anyukam azt mondta hogy vegyen be esemeny utanit de az ove nem hagyta. Tul van a mensin es az ovulacion is mar.
2023. dec. 13. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem élveztél bele, akkor max az előváladék okozhat kis gondot de arra azért nem sok esély van. Az a legbiztosabb ha beveszi azt a tablettát.

Csak kérdem. Anyósodék jobban örülnének egy nem tervezett "baleset" babának?

2023. dec. 13. 13:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Eleléveztél a gumiba?
2023. dec. 13. 13:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem elveztem el, kozeleben sem voltam.
2023. dec. 13. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok?
2023. dec. 13. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor nem lesz baj. Bár én is inkább bevettem volna a 72 órás tabit..

De csak a biztonság kedvéért.

2023. dec. 13. 14:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat fiatalok, mondjuk relativ hogy ez mit is jelent, maradjunk annyiba hogy kozepiskolasok vagyunk es en kevesebb mint ket es fel evvel vagyok idosebb. Enis bevettem volna anyukam is mondta hogy bekellene, lany testverem is igy velekedett. De hat az anyja dont.
2023. dec. 13. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy az anyja dönt. Középiskolás lány, már mondhatnifelnőtt nő. Ha baba lesz akkor Ő fog terhes lenni, az ő hasafog nőni, és ő fogja megszűlni egy szakadt gumi miatt. Fiatalok vagytok, még ki kell tomboljátok magatokat. Gondolom A lány sem akar 16-18 évesen gyereket szűlni. Mi a garancia, hogy együtt maradtok 2-5-10 év múlva is, aztán lesz egy kölök aki hol az anyjánál hol az apjánál van. Persze most erős túlzásokba is estem de vázold már fel neki ezt a helyzetet. Ha meg mégis lesz gyerek belőle, mert a spermás előváladék bizony tud ilyet akkor majd megy kaparásra? Van anyád, lány testvéred. Valaki irassa már ki azt a gyógyszert de azonnal a saját nevére és adja a nődnek ha már az anyja nem tud felelősségteljesen viselkedni.
2023. dec. 13. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Kizárni nem lehet, de egyetlen eseménynek annyira minimális a kockázata, hogy ezért kár esemény utániért szaladni.

T'dod mondjuk olyan 1:600 a sansz. Egy alkalmat így még könnyen megúszhatsz, de dugj 50x megszakításossal máris 1:30-ra nő az esély.

2023. dec. 13. 15:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!