Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy félbe kellett hagyni egy
szeretkezést?
Nem tudom megszámolni, hogy hányszor. Gyerek bejött, benyitott ez+az, jöttek valakik az erdőben és így tovább.
2023. dec. 12. 21:10
ohh nem is egyszer pl haza jöttek apósomék
2023. dec. 12. 21:10
Volt. Az nem mindegy miért hagyod abba... mert a szülők érnek haza, vagy a férj 😄
2023. dec. 12. 21:21
Életemben a harmadikat, a szomszéd vénasszony dörömbölt az ajtón, mert a csaj nem nyitotta ki, még rutintalan voltam, majdnem szívbajt kaptam, amúgy is még izgultam..
2023. dec. 12. 22:20
Nem is 1x!
Korábban jött egy kollégám dolgozni, többször csörrent meg a céges telom és akkor abban a pillanatban indulás, de a legizgalmasabb mikor a szeretőm férje váratlanul hazaért ...
2023. dec. 13. 03:29
Volt hogy megzavartak, valaki jött és félbekellett szakítani. Az exem fogadta, én meg mentem kiverni a fürdőbe :)) Mert nincs semmi a világon ami jobban idegesít attól, mint amikor nekikezdünk de félbe kell hagyni és nem tudok elélvezni. Az utóbbi években a telefont mindig lenémítom, és sokszor ki is viszem a szobából. Nagyon eltereli így is mindenki figyelmét, az enyémet is, károsnak tartom, ha már azt a fél órát a párommal is megzavarja.
2023. dec. 13. 07:24
Huuuhh de utálom az olyat...!
Igen, volt párszor. Eléggé hangulatromboló tud lenni, illetve testileg is sz.r érzés hogy hirtelen abba kell hagyni.
Az első ilyen életemben 19 évesen volt, mikor egy harmincas férjes nőt dugtam és váratlanul hazajött a férje. Szerencsére időben meghallottuk ahogy kinyitja a nagykaput és beáll kocsival. De még így is vert a szívem vagy 200-at! Aztán mikor családom lett, sokszor a gyerekek miatt kellett félbeszakítani. De azt legalább általában később be tudtuk fejezni. Most legutóbb meg anyósom telefonált hogy sürgősen érte kell menni, hát nem voltam boldog, pont egy hete nem csináltuk, ő meg akkor hív, hogy ugorjunk...
2023. dec. 13. 08:04
Volt hogy csengettek és abba kellett hagyni..25N
2023. dec. 13. 11:16
Sokszor. Van ez így. Volt ami vicces volt, volt ami meglepő.
2023. dec. 13. 13:37
Csaj távkapcsolatos pasija villámlátogatást tett... az utolsót. Utána legalább nem kellett bújkálni.
2023. dec. 13. 22:43