Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy nem fér belém?
Az fontos kérdés, hogy egyáltalán nem megy beléd, vagy csak tövig nem tudod "elnyelni"...
Az utóbbi természetes, ezért is nem értem, miért olyan büszkék a srácok, hogy mekkora méretekkel rendelkeznek, hisz egy átlagon felülivel már igen komoly fájdalmakat lehet okozni, szóval igen... ezzel nincs baj, meg kell tanulnia a srácnak, hogy meddig mehet, hogy az neked még ne okozzon problémát.
Ha egyáltalán nem megy be, akkor átkell gondolnod tényleg szeretnéd-e hisz valószínű feszült vagy és görcsös, az izmaid összehúzódnak, és nem hagyják a behatolást.
Válaszolhatnál hogy melyik a probléma...
Lehetséges, mivel ha jól tudom az átlagos hüvely hossz, olyan 10-12 cm. Szóval hát számold ki!
Eléggé szar lehet, ha tövig benyomja, kicsit ő is végig gondolhatná!
Nekem az átlagos hüvelyhosszam van a szerelmemnek kb. 12 cm a pénisze, és hát jajj, nem minden pózban tudom kielégíteni azt, hogy teljesen bennem legyen, csak a kutya pózban, de ott is vigyázva!
Szóval semmi gond, csak a pasidnak van nagy pénisze és ennyi!
Üdv. Edina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!