Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Happy finish elutasítása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Happy finish elutasítása illedelmesen, de határozottan masszázsban?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok masszőr, de a csoportban rákeresve a masszázs kulcsszóra rengeteg efféle találatot adott ki. Nálam ez teljesen ki van zárva. Hogyan lehetne illedelmesen, úgy hogy ne legyen rólam a vendégnek rossz véleménye, elutasítani ilyet?

2023. dec. 11. 20:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Előre le kell szögezni hogy nálad nincs ilyen. Amikor én mentem masszőrhöz, ott azzal kezdte a telefonhívást még az időpontegyeztetés elött, ha ilyet akarok máshoz menjek. Mondtam csak tényleges gyógymasszázst szeretnék, amúgyis feleségem van stb. Erősen de határozottan kell elmondani, egyszer, akkor nem kinos.
2023. dec. 11. 20:32
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Te férfi vagy nő vagy?
2023. dec. 11. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Simán kedvesen, de kissé rosszallóan megmondod a páciensnek, hogy ez nem része a kezelésnek, és ilyen kezelést nem is nyújtasz.

Ezután illik behúzni a nyakát. Ga tovább mondja, akkor meg erőteljesen is felháborodhatsz, hogy mit képzel.

2023. dec. 11. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Én mikor masszőrként dolgoztam jellemzően mindig adtam happy finisht. N
2023. dec. 11. 20:49
 5/12 Suetonius ***** válasza:
4#es: akkor is, ha nem kérték? :P
2023. dec. 11. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
De kíváncsi lennék a 4-es technikájára, mert kevesen csinálják jól..
2023. dec. 11. 23:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Le kell írni előre
2023. dec. 11. 23:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a vadidegenek bepróbálkozásait egy szimpla szórakozóhelyen. Kedvesen mosolyogva közlöd vele, de mégis határozottan közlöd vele nálad ilyenre NINCS lehetőség. Ha erősködik, akkor ismét közlöd vele, ha 3x-re sem érti meg akkor közlöd, ennyi volt a masszázs szíveskedjen felöltözni és távozni.
2023. dec. 12. 00:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan helyre menj dolgozni, ahol azt aki ilyet kér páros lábbal lehet kirúgatni.
2023. dec. 12. 07:49
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Zsepit adni a kezébe és megmondani, csinálja maga
2023. dec. 12. 08:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!