Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek számít a szexben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számít a szexben hogy milyen az ágy matraca?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint a túlságosan puha besüppedősebb ágyon nem ugyanolyan jó a szex mint azon ami

keményebb, rugalmasabb, de a kérdésem az, ha valakivel alapból jó lenne, ez nem fogja befolyasolni?

2023. dec. 11. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó nővel erdobe kocsiba aszatalon bárhol jó:D
2023. dec. 11. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kocsiba azért elég kényelmetlen

(Női szemszőgből)

2023. dec. 11. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
ö*
2023. dec. 11. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi leterítjük a paplant a padlóra,azon lehet nyomni
2023. dec. 11. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de egyszer egy 5 csillagos luxushotelbe vittem a csajom, annak reményében, hogy majd hatalmasakat szexelünk. Hát alig volt valami, de nem is ez a lényeg, hanem amennyit szexeltünk, az is nehezen ment, mert a hatalmas nagy, vastag ruhalmas matracon úgy pattogtunk, mint valami trambulinon. Nem volt jó. Pedig kényelmesnek tűnt, csak szexre nem az.
2023. dec. 11. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdéseket lehetne pontozni, én a kategóriában, a az egyik legnormálisabbnak gondolnám.. Valóban, talán az a jó, ha picit rugalmas is a matrac, de nem süpped, és ami a szép, nem lehet tudni, mikor lesz olyan az élmény, nekem egyszer (nem r..bancal, hanem a párommal) egy fesztiválon, két hálózsákon sikerült akkorát, hogy jó, hogy zene volt mindenütt.
2023. dec. 11. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:
#5: az 5 csillagos szállodában mi is inkább a fotelben, meg az asztalon nyomtuk, az ágyban kb lehetetlen volt.
2023. dec. 12. 01:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Persze hogy számít. Ha a térdem 20 centit süllyed a matracban, amíg a párom fekszik alattam, akkor az minden, csak nem kényelmes...
2023. dec. 12. 09:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!