Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex-ért mennyit érimeg utazni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex-ért mennyit érimeg utazni?

Figyelt kérdés

30 as pasi vagyok. És dugni mennék.

De nem tudom megérie utazni ezért cca 2+ órát.

2023. dec. 11. 14:26
1 2
 1/13 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Mennyire vagy kiéhezve, milyen messze, kocsival vonattal, van e kedveznényed....
2023. dec. 11. 14:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te döntöd el, illetve annak függvénye, hogy mennyi úgymond lehetőséged van. Ha csak szimpla átlagszex és abból bőven van a közeledben is akkor nem utazol érte órákat. A jó, vagy nagyon jó szexért már bőven megéri utazni akár több mint 2 órát is :)
2023. dec. 11. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Kocsival belefér a 2ora.
2023. dec. 11. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó szexért megéri, rosszért meg még a szomszédba sem mennék.
2023. dec. 11. 14:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell tudni.

Én Budapestről Paksra utaztam volna egy 3-as szexere, de amint megtudták, hogy nem a szomszédból mennék, ők mondták vissza azzal az ürüggyel, hogy egy dugásért nem éri meg annyit utazni.

Hiába mondtam, hogy nekem nem probléma.

2023. dec. 11. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, mindig érhetik meglepetések az embert, én mivel nem vezethetek, volt, hogy két és fél órát utaztam egy csajhoz, de kerestem programot arra az esetre, ha valami nem jönne össze, és sajnos öt perc után elkezdte, hogy ő nem képes megcsalni a férjét, szóval mehettem, volt még szabad négy órám, és még kinéztem egy nem drága, de normálisnak tűnő sörözőt, és jót dumáltam. Az első találkozó mindig lutri, még akkor is, ha egy városban vagy. Remélem összejön a dolog, de ha úgy fognád fel, hogy ha nem sikerül, kirándultál, és főleg nem lettél gyáva, mert szerintem az a ciki, ha valaki meghátrál a találkozó elől.
2023. dec. 11. 14:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egy időben hetente utaztam 1 órát oda, 1 et vissza.

Nekem megérte.

2023. dec. 11. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha 100% meg jó nő akkor igen
2023. dec. 11. 15:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha teljesen letisztázod mert lehet hogy kamu vagy búzás és pofára esel.
2023. dec. 11. 15:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem max fél órát ér meg kocsival. Lehet akármilyen a nő.
2023. dec. 11. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!