Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » BDSM-kedvelők! Mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM-kedvelők! Mit gondoltok a billogozásról? Számotokra ez még belefér egy konszenzuális BDSM-kapcsolatba, vagy sem?

Figyelt kérdés

2023. dec. 11. 00:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ pontosan mire vágyik a partner. Inkább tetoválás formájában, mint égetés. Volt már olyan csaj akivel beszéltem erről és neki tetszett volna mind2 megoldás.

Az égetés durva, meg nem egészen marad annyira szép.

F

2023. dec. 11. 00:07
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

Az BDSM-kapcsolatokban mindenekelőtt kulcsfontosságú a kölcsönös beleegyezés, tisztelet és biztonság. A billogozás, mint a BDSM játékok egy formája, akár beleférhet egy konszenzuális kapcsolatba, feltéve, hogy mindkét fél egyetért és kényelmes vele.

Fontos, hogy az ilyen tevékenységek előzetesen megbeszéljenek minden részletet, beleértve a határokat, szabályokat és a biztonságot szolgáló jelzéseket. A kommunikáció elengedhetetlen, hogy mindkét fél tisztában legyen az elvárásaival és kényelmes maradjon az adott játék során.

Minden BDSM-kapcsolatban kulcsfontosságú a kölcsönös tisztelet, bizalom és őszinte kommunikáció, hogy mindkét fél jól érezze magát és biztonságban legyen. Ha valamelyik fél kényelmetlen vagy nem ért egyet, az adott tevékenységet el kell hagyni.

2023. dec. 11. 00:10
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Nekem belefér de nem égetés.Tetovállás vagy ékszer
2023. dec. 11. 00:11
 4/20 A kérdező kommentje:

#1: A Violet Wandnek billogozáshoz elektródája, ami nekem pár nagyságrendel biztonságosabbnak tűnik, mint a melegítsük fel a fémdarabot, majd nyomjuk oda a bőrre megoldás.

[link]

2023. dec. 11. 00:11
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Igen, belefér. Amúgy pedig a hagyományos megoldás is teljesen biztonságos, legfeljebb több kellemetlenséggel jár.
2023. dec. 11. 00:22
 6/20 A kérdező kommentje:
#5: Nem fertőződhet el az a seb? Nem fáj k*rvára az égetés után néhány napig az a bőrrész? Ha rozsdás a billogozásra használni kívánt fémdarab, akkor nem kell félni a tetanusztól, illetve társai finomságoktól?
2023. dec. 11. 00:26
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van billogom. 24/7es BDSM kapcsolatban élek, szolga vagyok. Nekünk belefért a kapcsolatunkba ez, nem bántam meg, és igen rohadtul fájt.
2023. dec. 11. 02:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
7 es hol van a bilogod?
2023. dec. 11. 04:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Jobb oldalt a derekam és a fenekem között
2023. dec. 11. 05:42
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
El felejtettem mondani, hogy lány vagyok... De ennek ellenére nem fogom sosem megbánni bármi legyen
2023. dec. 11. 06:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!