Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire általános manapság,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire általános manapság, hogy a fiatalok 14-15 évesen már szexelnek?

Figyelt kérdés
Itt most normális, átlagos körülmények közt élő fiatalokra gondolok. Sok helyről hallom, hogy manapság általános iskola 8. osztályra sokan már szexelnek, gimis korban 9-be meg szinte a gyerekek nagy része. Ez tényleg valid? A mi időnkbe ezelőtt 15 évvel, amikor általános iskolás voltam, még végzősként sem volt téma köztünk ennyire, pedig hokizásról mindenről volt szó, de hogy bármelyik fiú is szexelt volna, vagy bármelyik csaj, szinte biztos, hogy nem, és ez nem olyan hogy honnan tudhatom, hanem tényleg. Ismertük egymást nagyon jól, nem is volt jellemző komoly kapcsolat nálunk, hogy tudtuk volna valakiről.

2023. dec. 10. 22:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Ha mar a reggel peldalozunk, gondolj bele kerdezo, volt ido mikor a 16 eves lanyok ha abban az evben nem kerultek eladosorba akkor mar venlanyok voltak. Es sok nepmese es nepdal szol arrol, hogy a mezon huncutkodik a leany a legennyel, na azok se venlanyok voltak tehat 13-15eves
2023. dec. 10. 22:58
 12/25 A kérdező kommentje:

Való igaz, hogy nagyszüleim korosztálya 18xévesen már szült. Viszont a saját közegemből kiindulva a 14 nekem korainak tűnt a mai világban, meg sokszor szülőkön is látom, hogy nem hiszik el, hogy ennyi évesen már szexelnek.

Ezek szerint lehet ez az adott közegen is múlik. Én spec 9 ezres kisvárosban nőttel fel. Gondolom nagyobb városban másképp szocializálódnak az emberek, jobban elmászkalnak ide oda szórakozni a fiatalok is, hamarabb megtörténnek ezek, vagy nemtom.

Az biztos, hogy nalunk a komplett évfolyamunkból is nagyon kevesen szexeltek általános 8-ba, de még gimis kilencedikesként is. A jellemző inkább az volt, hogy valamikor végzősként már sokan túlestek rajta. Egyszerűen pl. nálunk a fiúk nagy része ilyen visszahuzódó, félénk béta srác volt Mondjuk a mai 15 éves fiúknál azt veszem észre, hogy ők, akik már eleve ebbe a facebook, instagram, tiktok világban vannak benne, nyitottabbak, jobban követik a trendet öltözködésben meg mindenben, és amolyan "menőbbek", mint nálunk, ahol még sokaknak gomba haja volt, mert nem nagyon adtak magukra a fiúk, és nem igazán mertek csajozni. Ez mind általánosban, mind gimiben jellemző volt.

2023. dec. 11. 07:02
 13/25 anonim ***** válasza:
28%

Ez a korosztály nem csak szexel ennyi idősen, de gyereket is szül.

Az egyik ismerősöm lánya 2 hónapja szülte meg 15 évesen a gyerekét.

Az apa is 15 éves.

2023. dec. 11. 08:24
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

Jajj de elcsépelt dolog ez a mai fiatalok duma… Fogadni merek, hogy ha lenne egy hivatalos felmérés (nincs), az jönne ki, hogy manapság a tinik kevesebbet dugnak, mint 20 éve.

40 év körüli barátaim, ismerőseim is azt erősítik meg, hogy 20-25 éve már dugott mindenki tinikorban is. Én most 28 vagyok, mire végeztünk a suliban, a 18 csajból 3 vagy 4 volt aki szűz volt, a többi már mind elveszítette a szüzességét, sokan komoly kapcsolatban voltak.

“ A mi időnkbe ezelőtt 15 évvel, amikor általános iskolás voltam, még végzősként sem volt téma köztünk ennyire”

Hát ez fura. Vagy lehet te maradtál ki ezekből a sztorikból.

2023. dec. 11. 09:03
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
A 14-el értek egyet annyiban, hogy 20 éve fiatalabban kezdték, mint manapság. Nem sokkal, és a nagy átlag, de akkor is van egy ilyen tendencia.
2023. dec. 11. 09:29
 16/25 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez a téma egy tipikus kognitív torzítás. A gyerekem panaszkodik folyamatosan a hülye osztálytársaira a nagyszülőknek. Anyósom aggodalmaskodott, hogy ennyire rossz osztályba került volna szegény. Megkérdeztem, mennyi gyerekről is volt szó? Kettőről. Hány fős az osztyál? Harminc. Azaz van két problémás gyerek a harmincból.

Te magad is írod: "a komplett évfolyamunkból is nagyon kevesen szexeltek általános 8-ba". Magyarul már akkor is voltak egy kevesen Szerintem ez most is hasonlóképpen van, csak ha szex a téma, akkor azokról fogunk beszélni, akik szexelnek, nem azokról, akik nem. Hiába azok vannak többen, akik nem szexelnek, emiatt úgy fogod érezni, hogy mindenki kefél 13 évesen.

2023. dec. 11. 09:57
 17/25 anonim ***** válasza:
Teljesen atlagos.
2023. dec. 11. 10:18
 18/25 A kérdező kommentje:

"Ez a korosztály nem csak szexel ennyi idősen, de gyereket is szül.

Az egyik ismerősöm lánya 2 hónapja szülte meg 15 évesen a gyerekét.

Az apa is 15 éves."

Jó, azért etnikai dolgokba nem belemenve, és nem sértésnek szánva, valljuk be, nem a magyarokra jellemző ez. Esetleg elvétve egy-kettőre.

"Hát ez fura. Vagy lehet te maradtál ki ezekből a sztorikból."

Ennyi idősen még én is kimaradtam belőle, ez való igaz, de hogy a 99%-is kimaradt, abban is biztos vagyok, ugyanis egymás közt téma volt már ekkor is, hogy ki kit dugna. Ha valaki tényleg dugott volna, 14 évesen még tuti szétkürtölte volna, hogy menőnek tűnjön, se semmi ilyen nem történt. Volt, aki próbálkozott kamuzással, de ismerve és elnézve az illetőt, mindenki tudta, hogy kamuzik.

#16 amit megfogalmaztál, abban van valami. A teljes palettát elnézve szinte én is biztosra veszem, így jól belegondolva, hogy a 14-15 évesek kisebb része szexel, mint ahányan nem szexelnek, csak valszeg felül van prezentálva. Egyszerűen nem tudom elhinni, ha elnézek egy átlag 14 éves srácot, hogy egy csajt meg mer szólítani, nemhogy odáig eljutni, hogy dugjanak. Azért gondoljuk végig logikusan, nem csak filmekből meg városi legendákból vett sztorikkal. Egy 14-15 évest átlagban még nem engednek el huzamosabb időre a szülei. Ha el is megy bulizni, meg van szabva hogy mikorra menjen haza, vagy hozzák viszik eleve. Nyilván van, aki sz.rik a gyerekére és 14 évesen is úgy issza magát csutka részegre, ahogy akarja, de szerintem ebből van kevesebb. Magyarán a szexelés lehetősége is csökken. Nyilván ha nincs is komoly kapcsolata, alkalmi dugás 14 évesen nem hiszem, hogy annyira megszokott. Márpedig max suliban tudják csinálni akkor szünetekben wc-ben stb, ami valljuk be megint nem reális nagy számok alapján, mert rövidek is a szünetek, vannak is mindig a mosdókban, ehhez mindkettőjüknek merészség is kell stb. Szóval egyszerűen ebben a korban szerintem még a helyszín is problémás. Esetleg 16 felett, amikor már sok szülő szabadabban engedi bulizni a gyereket elhiszem, hogy már több esély van erre, de még akkor is ott van, hogy egy fiúnak akkor van esély, ha "menőnek" tűnik. Manapság amúgy mint írtam, többen tűnnek menőnek ebben a korban, nálunk még nem volt ez a tiktok, insta stb közösségi platformok, ahol azt nézed ki hogy menőzik, és próbálod utánozni öltözködés, stílus stb. Nálunk még visszahúzódó, átlag npc volt a fiúk 90%-a, köztük egyébként én is. Később kezdtem stílust kialakítani.

2023. dec. 11. 12:00
 19/25 anonim ***** válasza:

"Ha el is megy bulizni, meg van szabva hogy mikorra menjen haza, vagy hozzák viszik eleve."

Miért kellene a szexhez bulizni, meg részegre inni magad? Az iskola és az azon kívüli tevékenységek pontosan elegendő közeg az ismerkedésre és a szexre. Osztálykirándulás, nyári tábor, edzőtábor, edzések, soroljam még?

Eleve egy 14 éves gyerek simán jár már haza egyedül, és ha végez kettőkor, anya/apa meg hatkor ér haza, akkor van otthon négy óra hossza, ott meg bőven van idő dugni.

Gimiben egy dupla lyukas óra is elég volt arra, hogy a barátnőm felpattanjon anyám csepel bringájának a csomagtartójára, és usgyi haza szexelni. Utána még vissza is értem vele töri fakultációra.

2023. dec. 11. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Hol vagytok lepontozók? 🤔

Itt a lehetőség lepontozni! Most!

2023. dec. 11. 13:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!