Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfiak hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a férfiak hány százaléka hazudik a méretéről szeélyesen?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy ha randikor felmerül a méret vagy az ismerkedési fázisban. Az én tapasztalatom, hogy eddig 3-ból három pasi többet mondott.
2023. dec. 10. 16:14
A kérdező szavazást indított:
<20%
40%
60%
>80%
11 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Igazából randikor ez sosem került szóba, de később igen és mind többnek mondta, még úgy is, hogy együtt voltunk és nyilvánvalóan nem annyi, amit mondott. Ettől persze nem volt rossz, épp ezért nem is értem, minek hazudni. Mi sem vagyunk hülyék, ami saccra 12, azt nem kellene 17-18 nak mondani.
2023. dec. 10. 16:18
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Pontosan. Nem értem miért néznek hülyének :D Ha 1-2 centi pluszt mondanának, még sokan el is hinnék. De sokszor 4-5 centi simán hazudnak.
2023. dec. 10. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Hát 100%nál biztos kevesebb, mivel ha én a 19re még többet mondanék, akkor fixen kiröhögnének:D
2023. dec. 10. 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom én vagyok a gáz, hogy még egy pasitól se kérdeztem mekkora a farka...
2023. dec. 10. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Régi poén: Azért nem tudnak a nők parkolni, mert a férfiak beléjük nevelték, hogy 25 centi, akkora, mint a 12 centis farkuk. :-)
2023. dec. 10. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Osztom a #3-as velemenyet, ha en is ratennek meg 4-5 centit, akkor kirohognenek 24-25 centivel. Nem is tudom, van-e egyaltalan ekkora... 🤣
2023. dec. 10. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az összes haverom 20 centit mond az ismerkedéskor,van aki 20+kupakot. Én meg nem mondok senkinek semmit mert nem ismerkedek csak prostizgatok,azokat meg nem érdekli csak ne legyen túl nagy.
2023. dec. 10. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb mindenki szerintem. Én is +3 centit kamuztam a legelső csajomnak. Tudtam hogy felülről kell mérni, úgy kijött a 15 cm. De ha oldalról mértem, 18 cm jött ki. Úgyhogy 18 centit mondtam. Szex lett belőle, mondta, hogy tényleg mekkora nagy az enyém, mert az exének 16 cm volt, az is jó volt de az enyém nagyobb. Na szóval ez azt jelenti, hogy az ex is hazudott. A csaj lehet azóta is azt hiszi, hogy akkora a 18 cm.
2023. dec. 11. 09:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!