Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vagyok szerethető, nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok szerethető, nem hiszem el bárki is szerelmes lehet belém.Állítólag egy valaki az azt sem hiszem el.Nem hiszem bárki szerethet.Mindig ilyen maradok már, igaz?Ha kb 30 évig így volt, ezután is így lesz, igaz?Voltatok hasonlóan?

Figyelt kérdés

Egyébként sosem voltam kapcsolatban senkivel.Sosem érdeklődtem irántam olyan, akik iránt én is.Nem is szexelek, mert minek.Az önkielégítés is szar.Vagy rosszul vagyok-eü.probléma miatt- vagy nem kielégítő, de nem nagyon érdekel.

Hogyan hihetném el értékes vagyok?Nem kell párkapcsolat soha, nem érdekel, ha szűz maradok, de hogyan hihetném el belém is lehetnek szerelmesek?

N

2023. dec. 9. 02:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mindenkit lehet szeretni, ez csak nálad fejben döl el. Nézd pozitivan avilág , és élj ugy ahogy neked a legjobb. Nem kell mindig másoknak megfelelni.
2023. dec. 9. 04:38
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem akarsz kapcsolatot és a szex sem érdekel,akkor miért fontos ez neked?
2023. dec. 9. 06:28
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Pszichológus lehet tudna segíteni, elvégre azt is meg kell tanulni, hogyan kezeljük a szeretetett amit kapunk. Ez nem mindenkinek alap..
2023. dec. 9. 06:47
 4/19 anonim ***** válasza:

Az élet más területein sikeres vagy? Ha nem, akkor lehet onnan jön ez a lemondás.

Önbizalom erősítése a lényeg!

2023. dec. 9. 06:56
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Ha észrevennéd a nem tökéletesen kinéző, ne adj isten a veled egy szinten álló férfiakat is, akkor lenne, aki szeret.
2023. dec. 9. 08:13
 6/19 StevenUp ***** válasza:
Gondolom kövér is vagy
2023. dec. 9. 09:55
 7/19 A kérdező kommentje:

08:13

Tévedsz, mert kurvª jól nézek ki.A nők 80%-nál jobban, ha nem 90.Férfiak szerint is.Sok nőnek is tetszettem már, mint nő, nem csak esztétikailag.Vonzó vagyok, szép az arcom, ezzel semmi gond.Értelmes is vagyok, még helyesen is tudok írni sokakkal ellentétben.Ezek kevesek a boldogsághoz, ékes példa vagyok.Ezért mondom, hogy nem vagyok szerethető.🤣🤣🤣

2023. dec. 9. 17:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Pszichológus meg semmihez nem ért, nem , hogy ehhez.Pénlehúzás.Tapasztalat.Amúgy semmit nem csinál, annyi, hogy te beszélsz, ő meg hallgat.
2023. dec. 9. 17:50
 9/19 A kérdező kommentje:

06:28 Talán önmagam miatt?!

Azért, amiért neked meg a szex fontos.LOL

2023. dec. 9. 17:51
 10/19 anonim ***** válasza:
#7 Ha valóban így van, és nemcsak te gondolod ezt, akkor valószínűleg a személyiséged elviselhetetlen, azon kellene dolgoznod.
2023. dec. 9. 17:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!