Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok volt nektek olyan,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt nektek olyan,hogy csak kivertétek a srácnak?

Figyelt kérdés
Mert nem volt kedvetek szopni?
2023. dec. 8. 13:09
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nekem több barátnőm volt, de ennyivel egyik sem érte be :)
2023. dec. 8. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Akkor már inkább orálozok. És ha már én csinálom, akkor a viszonozni is szokta a párom. Szóval általában szex lesz a vége.
2023. dec. 8. 13:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor, amikor még egyáltalán nem szoptam. Még csak ismerkedtem a szexualitással. Volt még egy fiú, aki direkt kérte, mert jobban izgatta, hogy felé hajoljak és a szemébe nézzek közben.
2023. dec. 8. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Fiatalon, amikor még csak ismerkedtünk a szex témával és a másik testével. Akkor ez szerintem teljesen természetes.
2023. dec. 8. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem minden kapcsolatomban volt ilyen mivel hiperszexuális vagyok és volt hogy már nem bírta az állkapcsuk x. menetnél, és dugni sem akartak.

Egyszer találkoznék egy hasonló libidójú nővel... feleségül venném

2023. dec. 8. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva kezdem úgy érezni, hogy soha nem fogok tudni monogám kapcsolatban élni, mert egy nő nem tud szexuálisan kielégíteni. Pedig alapvetően ha van párom én nem vágyok másra
2023. dec. 8. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Nekem volt ilyen csaj bulin azt mondta csak kiveri mert amugy van pasija. Aztán 2 órával később le is cuppantott
2023. dec. 8. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Igen. Egy haveromnak. A pasim engedélyèvel, és azért, mert megígértem neki, hogy csak a kezemet fogom használni.
2023. dec. 8. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Volt persze
2023. dec. 8. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor ismerkedtem a szexualitással ker pasinak. Aztán jó pár évvel később, az egyik kollégámnak.
2023. dec. 8. 23:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!