Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben miért kell hangosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben miért kell hangosan ordítanom, mikor mások tudják csendben is csinálni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok visszafogni magam, hogy ne jöjjön ki hang a torkomon. Akárhogy próbálkozok, nem megy.

Miért?

2023. dec. 7. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél egyedi hogy milyen hangokat és milyen mértékben adnak ki, ez nem olyasmi amit nagyon irányítani lehetne, de nem is baj.

Nem kell senkinek rosszul éreznie magát azért mert mondjuk túl hangos, vagy mert túl csendes.

2023. dec. 7. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok pasi nagyon örülne egy hozzád hasonlóan "hangoskodó" nőnek!
2023. dec. 7. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
S miért is akarnád visszafogni? Ne irigykedjen más aki hallja 😂
2023. dec. 7. 20:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Ilyenkor annyira talán nem gáz. De nyáron, ha nyitva marad az ablak... Elég közel vannak a szomszédok, volt már ebből kellemetlen helyzet. Szóval én nem bánnám, ha nem üvöltöznék közben. Nem csak halk nyögéseket képzeljetek, hangosan sikoltozok közben.
2023. dec. 7. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Pedig mindenki tud csendben is szexelni, csak te nem akarsz igazán. Ennyi!
2023. dec. 7. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. dec. 8. 09:47
 7/9 A kérdező kommentje:
25 leszek januárban. Miért?
2023. dec. 8. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Be kell tömni a szádat. Nem olyan nehéz ez. :D
2023. dec. 8. 13:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam szól a zene szex közben, én is elég hangos vagyok:)
2023. dec. 8. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!