Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes lettem a volt páromtól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lettem a volt páromtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megcsaltam a mostani páromat a volt párommal, ezt a párommal meg is beszéltünk miután kiderült hogy megcsaltam. De terhes vagyok, két hónapos. A mostani párommal 1 éve nem szexeltem úgyhogy biztos az exem az apa. Egy ilyet hogy kéne elmondanom a barátomnak és az exemnek?

Köszönöm a segítségeket!!

2023. dec. 7. 19:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
25%
Orvosként mondom hogy nincs egy szinten.S az élet egy ajándék!A szenvedés meg az élet része,nem minden csak rózsaszín köd.
2023. dec. 7. 22:55
 22/37 anonim ***** válasza:
73%

Bármelyik abortuszellenes válaszolhat:

Szerinted meg nem születni a jobb, vagy végigszenvedni az életed és öngyilkosnak lenni?

2023. dec. 7. 22:56
 23/37 anonim ***** válasza:
78%

Értem akkor légyszíves ezt mondd már el az öngyilkosság előtt álló embereknek, úgy tűnik őket nem tájékoztatták erről.

2023. dec. 7. 22:58
 24/37 anonim ***** válasza:
62%
Azért mert ilyen szülei lesznek honnan gondolod hogy szenvedni fog?Örökbefogádt sem ismered..S ezt árvaházi diplomásként írom.Amikor màr van szívdobogása az egy élet..Onnan már gyilkosság,akárhogyan is csűrőd…S az élet a fájdalmakkal együtt is 1000* jobb mint a semmi,a meg nem születés..Az élet egy ajándék,s szerencsére olyan országban élek ahol a lakosság 70-80%-a abortuszellenes,s nem is lesz soha a büdös életben enyhítés..De olvasva a kommenteket,van politikus barátom..Lehet megmutatom neki,hogy érdemesebb kenne szigorítani
2023. dec. 7. 22:59
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Boldog ,gazdag családi kapcsolatban élő emberek is lehetne öngyilkosag..Ez független tőle..Mutass már egy hiteles statisztikát hogy az árvaházi gyerekek többsége öngyilkos lesz…Ez akkora egy bullshit
2023. dec. 7. 23:00
 26/37 anonim ***** válasza:
71%

Ha az élet ezerszer jobb mint a semmi, akkor miért akarnak az öngyilkosok mégis a semmibe menni az élet helyett? Sőt valójában ők már nem a semmibe mennek, mivel itt hagynak egy csomó fájdalmat a szeretteiknek, szóval ők még mások fájdalma árán is a halált választják. Ebből nem egészen az következik hogy az élet FELTÉTLEN olyan csodálatos

2023. dec. 7. 23:05
 27/37 anonim ***** válasza:
24%

"Szerinted meg nem születni a jobb, vagy végigszenvedni az életed és öngyilkosnak lenni?"

Honnan veszed, hogy minden ember akit nem kapartak ki ongyilkos lesz es szenvedni fog vegig??? Ez eleg feluletes ok egy abortuszhoz. Ennyi erovel ne letezzen emberiseg, sot allatok se hisz szenvedhetunk, meghalhatunk. Ez az elet rendje, tobb semleges es negativ dolog van egy atlagos ember eleteben mint boldog, de akkor mar nincs is ertelme elnunk?? Senkise ugy kezdi az eletet, hogy uhh lehet ongyilkos leszek majd, ezert meg se szulessek. Mindenhol ott a lehetoseg, hogy jobbra forduljon, hogy valami jo tortenjen. Vegig szenvedni az eletet... Ennek is tobb szintje van, van aki egy beszólástol is szenved es ongyilkos lesz, van aki szornyu haborukban es ehezesben el megse akar ongyilkos lenni. Vannak fokozatok, vannak gyenge es erosebb emberek. Mindenkinek mast jelent a szenvedes, a 2. ember korberohogne az elsot mert par beszologatas miatt dobta el az eletet. Ezzel nem azt mondom, hogy mas baja nem szamit, hanem csak azt, hogy nem feltetlenul kellene foldhoz vagnia ennyi szenvedes. Mindig lehetsz erosebb.

2023. dec. 7. 23:06
 28/37 anonim ***** válasza:
53%

Ne adj a számba ilyen dolgokat.

1. Nem mondtam hogy azért mert valaki gazdag, nem lesz öngyilkos. Eleve hatalmas bullshit, nem attól lesz jó élete valakinek hogy gazdag.

2. Olyat se mondtam hogy aki árvaházba megy az legtöbbször öngyilkos lesz.

2023. dec. 7. 23:07
 29/37 anonim ***** válasza:
59%

Nem sikerül pontosan értelmezni amit írok

Egy szóval sem mondtam hogy mindenki akit nem kapartak ki öngyilkos lesz. Eleve ennek a mondatnak még értelme sincs.

Egyelőre annyit próbálok kihozni, hogy elfogadja a másik oldal, hogy LÉTEZIK olyan ember, aki jobb szeretett volna inkább meg sem születni.

2023. dec. 7. 23:12
 30/37 anonim ***** válasza:
Nyugodtan reagálhatnak azok is a #26ra, akik felpontozták a #24et
2023. dec. 7. 23:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!