Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért állítja be úgy a társada...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítja be úgy a társadalom, hogy az a normális, ha ingyen adjuk mi Nők a testünket?

Figyelt kérdés

A társadalom elítéli azokat a Nőket, akik hasznot húznak a testükből, mert miért is kellene ingyen adniuk!? De ezek szerint, azok a Nők a javukat nézik és -a pénzt szeretik jobban, míg azok a Nők, akik ingyen szexelnek; magyarul ők a kolbászt jobban szeretik.

Én ha ingyen adnám, akkor úgy érezném, hogy kihasználnak és miért érzik úgy a Férfiak, hogy őket alanyi jogon megilleti egy Nő teste?! Azok a Nők, akik lenézik, azokat a Nőket, akik pénzért szexelnek vagy egyéb dolgokat kapnak, ajándékokat a szexért cserébe - ti miért érzitek úgy, hogy ti ingyenes cicátok jobb? Mondhatni ingyenes a belépő nálatok és semmibe nem kerültök.

2023. dec. 6. 02:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
84%

Azt nézd hogy ti ku..ák lehetőséget adtok a megcsalásra, ami sok helyen büntetendő, de az már sehol, hogy ti ku..ák el legyek ítélve, mint tettestárs.

Sok pasi azért megy ki..ához hogy kiélje vágyait amit nem kap még ez az ő hibája, de ti ku..ák biztosítjatok a lehetőséget. Mocskos szemét dolog. Titeket ez nem zavar. Lelketlen népség. Szeretet bennetek semmi.

2023. dec. 6. 05:57
 32/37 anonim ***** válasza:
89%
Ez nagyon gyenge próbálkozás, nőnek adod ki magad, de minden szavadból lerí, hogy egy megkeseredett incel vagy. :D
2023. dec. 6. 06:17
 33/37 anonim ***** válasza:
89%

A kommenteidből az olvasható ki, hogy akkor aki ingyen lefekszik egy férfival, az lotyó a te szavaiddal élve.

Akkor én büszke lotyó vagyok! Hajrá lotyó társadalom! ✌️

2023. dec. 6. 06:39
 34/37 anonim ***** válasza:
87%
Hát kivánom hogy téged ne dugjon meg senki.
2023. dec. 6. 06:41
 35/37 monkey19size válasza:
92%

Alanyi jogon :-D egy igazi társalkodó hölgy, pont nem ilyen közönséges és buta k.rva módjára gondolkozik, beszél adja elő és el magát akár.

A társadalom elítéli azokat a Férfiakat is akik fizetnek meg annyi szociális megközelítésben.

Alanyi jogon , minden egyenrangú Nőnek fizetés is jár , ha dolgozik érte. Munkahelyén. Is. Hazafelé is.

Mondjuk hmmm... Egy gesztenye illatú sós, nfvsz szereted , arcra és lenyeléssel csak ha megkérsz rá? Hány szál rózsa illik egy ilyen randira ? Henteshez beugorhatsz , belőle utána akkor , bio hátszínért?

Szerintem sem nő a kérdező , érdekes mennyire összefüggéstelen. De nem nő.

2023. dec. 6. 06:57
 36/37 anonim ***** válasza:
84%
szerintem a sex egy kölcsönös együttlét azoknál akiknél megy a kémia, gyakorlatilag egymást kényeztetitek és akkor jó a sex ha mindketten élvezitek. most őszintén kérdező te sosem élvezed ha együtt vagy valakivel ?
2023. dec. 6. 14:34
 37/37 anonim ***** válasza:
38%
Annyira jó, hogy te is így látod. Én is nagyon sok "beszólást" kapok erre sajnos. Mert még mindig vannak olyan nők, akik elhiszik az 50-50et. Mintha nőként nem kellene 150%al jobban teljesítenünk ugyanazért a munka világában. Igazából engem az nyugtat, hogy az itteni szegény férfiakkal nem kell veszekednem. Egyszerűen csak meg kell találnom a szolgáltató férfimat és boldogan élni mellette.
2023. dec. 6. 15:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!