Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van/volt olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van/volt olyan, hogy valaki egyáltalán nem az eseted, de egy konkrét esetben, kegyetlenül megdugnád?

Figyelt kérdés

Amikor az a valaki sem külsőre, sem belsőre nem jön be.

Nekem pl. a piros [link] énekesnő:

2023. dec. 5. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Előfordult már velem ilyen, igen.

Aztán meg is dugtam kegyetlenül. Utána másfél évig összejártunk kefélni, amíg férjhez nem ment a csaj. :)

2023. dec. 5. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Es ki van a linken mert nem mutatja
2023. dec. 5. 19:32
 3/6 A kérdező kommentje:
2. Nekem PC-n mutatja. Földes Eszter.
2023. dec. 5. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen,volt ilyen.
2023. dec. 5. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
30%
#3 arcra nem az estem, de attól még megdugnám. Ha valaki nagyon-nagyon nem jön be külsőre azt csak akkor dugod meg ha már nagyon kanos vagy és kb. mindegyki és/vagy ha hozzá még részeg is 😂
2023. dec. 5. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, az egykori 44 éves milf angoltanárnőm a gimiben ki nem állhattam, sokszor szivatott, megalázott az osztály előtt, na őt bosszúból ezért már csak dacból most már magamévá tenném muhaha. :P
2023. dec. 18. 14:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!