Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetek elég neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek elég neki?

Figyelt kérdés

Átlag péniszen van (14 hosszú 12,7 kerület) és már harmadszorra feküdtem le egy 44 éves 3 gyerekes anyával. Én 25 vagyok.

Az első alkalommal nagyon meglepődtem, mert nagyon tág. Egyből két ujj bemegy fél perc múlva harmadik is. Igaz nincsenek hatalmas ujjaim, de akkor sem volt még ilyen, pedig kb 10. partnerem. Szex közben is direkt ilyen pózokban csináltam, amikről tudtam, hogy kis pénisszel jók.

Meglepetésemre élvezi a szexet. Próbáltam mindig nagyon figyelni a reakcióját, hogy hogyan jó neki stb, de akkor is azt hittem az első után, hogy csak megjatszotta magát. De már ezt nem hiszem, hiszen akkor miért lett volna 3. alkalom is. Még annyi fontos lehet hogy hosszra szerintem jó vagyok mert ők kutyában bizonyos szögben vagy lábak nyakában pozícióban ha teljesen benyomom, akkor kellemetlen volt neki.

Egy ilyen tág nő, hogyan tud élvezni egy átlag péniszt?

Hölgyek. Nektek volt már ilyen, hogy hozzátok képest vékony péniszt élveztetek?

Még arra is gondoltam, hogy hosszra csak átlag alja vagyok, míg kerületre inkább a teteje. És a 2-3 centivel hosszabb már valószínűleg túl nagy lenne neki sima kutyában és több pózban is, ekkora méretben meg ritka a 14 vagy nagyobb kerületű. És ezt gondolom tudja.

2023. dec. 5. 18:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#6 Persze, hogy fontosak ezek is, de ha nem érez belőlem semmit vagy csak nagyon keveset szex közben, akkor ezek mind hiába. Legalábbis én eddig ezt hittem.
2023. dec. 5. 19:23
 12/18 A kérdező kommentje:
#8 Ahhoz képest, hogy van három gyereke és 44 éves szerintem jól. Azért látszik rajta a három terhesség (biztos köze van a tágsághoz is), de engem egyáltalán nem zavar.
2023. dec. 5. 19:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Az a nő az én korombeli, hidd el nekünk nem ez számít. Azert sem ertem ami itt van, hogy ennek a sok nyavajgasnak mennyire van köze a valósághoz.

Lehet azt érezni, csak máshogy. Nekem is "atrendezte lanyom a terepet" ott lent, másképp is erzem, de így is maximálisan élvezhető ha megvan a vonzalom es a vágy. A nők sokszor inkább az agyukkal élvezik a szexet.

Meg ha igaz lenne az elméleted, akkor minden átlagos, vagy főleg az alatti férfi (apa) elvált (kidobott) lenne, vagy minimum megcsalt. Ehelyett még mindig többségeben a férfiak mennek félre, még 12 cm-s farokkal is.

6

2023. dec. 5. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:

1. Gondolom azért jobbá örülsz te is egy 17-18 centis, vastag farokkal, mint egy 12 centis vékonynak (a kérdező átlagos)

2. Nem minden nő tágul ki a szüléstől.Nekem is volt szerencsém két gyerekes anyához, aki nagyon szűk volt. Császár esetén még így tudom senki. Illetve már vannak beavatkozások is tudtommal, ha mégis kitágul a nő.

Illetve van intim torna is. Az is segíthet valamennyit+ nagyon jó érzés ha megtanultok rászorítani.

De azt nagyon becsülöm benned, hogy te nem hagynád el a párod, ha átlagos van csak neki, vagy kicsivel átlag alatti. Egyik haveromat a felesége a második gyerek után hagyta ott azzal az indokkal, hogy már nem érzi szexnél. Előtte jó volt neki. És átlag mérete van a pasinak.

2023. dec. 5. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es! Mert van olyan nő, aki nem tud ràszorítani 😯?

35N

2023. dec. 5. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Férjemé kb 15 cm, ráadasul vékony. Simán el tudok tőle menni, sőt van hogy fájdalmat is tud okozni. Nekem egy 18 cm mar sok lenne. Hosszabb nem lettem, csak tágabb.

De senkiert nem hagynám el, főleg nem pusztán egy farok miatt. Egy kapcsolat, főleg házasság nem erről szól.

Volt már nagyobb is, kisebb is, de nekem sose ez számított

13

2023. dec. 5. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 Hiszek neked, de mégis úgy fogalmazol, hogy a 15 kicsi, mégha fáj is 😃. A ráadásul szóra gondolok. A vastagsága is simán lehet átlagos (ahogy a hossza) csak neked vékony. Szülés előtt is vékony volt?

#15 Bizony. De az sem mindegy mennyire. Volt szerencsém egy nőhöz aki csinálta. Nagyon durva volt.

Ezt amúgy nem értem miért nem csinálja több nő. Neki is jobb lenne még a pasinak is.

2023. dec. 5. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Látod haver mennyire értelmetlen volt eddig szoronganod az átlag méret miatt? K.rvára nem ez a legfontosabb, hanem hogyan használod. Most se ezen pörögj, hanem hogyan tedd magad oda.

Persze van olyan méret amivel már a legügyesebb artista sem tud mit csinálni (a 10-es mikroval), de nekik meg vannak kifejezetten szűk nők is, akiknek már az átlagméret is nagy lenne.

2023. dec. 5. 21:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!